Ērtā kredītu apvienošana

Kredītu apvienošana ir viens no populārākajiem pakalpojumiem, ko mūsdienās ir iespējams saņemt pie dažādiem aizdevējiem Latvijā. Šādi tiek maksāts nevis vairākiem, bet vienam aizdevējam un līdz ar to ir vieglāk orientēties savu izdevumu organizēšanā.Šādi ir ērtāk plānot savus ikmēneša izdevumus un iegūt lielāku drošību pār saviem tēriņiem, izvairoties no pēkšņiem izmaksu palielināšanas gadījumiem vai kļūdainiem pārskaitījumiem, ja tādu ir daudz. Apvienojot kredītus, tiek dota iespēja samazināt ikmēneša procentu maksājumus un arī pagarināt atmaksas termiņu esošajām saistībām. Apvienot kredītus ir ļoti viegli un to ir iespējams izdarīt neierobežotam aizdevumu skaitam, ar nosacījumu, ka kopējā summa nepārsniedz 7500 eiro un nav mazāka par 500 eiro. Pārkreditācija bez ķīlas dod iespēju klientiem savas kredītsaistības dzēst sešu gadu laikā. Procentu likmes ir ļoti saistošas, protams, atkarīgas no aizdevuma summas un svārstās no 9%-45%. Katrs pieteikums tiek izskatīts maksimums stundas laikā un nekavējoties klients tiek informēts par lēmumu. Atliek vien parakstīt līgumu un jaunie aizdevuma noteikumi stājas spēkā. Klientam nav jāuztraucas par to, kā notiks komunikācija ar jau esošajiem kreditoriem. Aizdevējs, pie kura noslēgsiet kredītu apvienošanas līgumu, to izdarīs Jūsu vietā!

KĀ NOTIEK KREDĪTU APVIENOŠANA?
Pārkreditācijas process ir ātrs un vienkāršs. Pirms daudziem gadiem ļoti populāri bija dažādi ātrie kredīti, kas ar vlilinošiem piedāvājumiem ieguva daudz jaunu klientu. Ja esat vairāku ātro kredītu aizdevēju klients, tad ātro kredītu apvienošana ir lielisks veids, kā visus maksājumus apvienot vienā, turklāt, samazinot tēriņus. Mūsdienās šāda veida darījumus ir iespējams nokārtot neizejot no mājām, kas ir ērts risinājums daudziem. Ar interneta starpniecību pieteikta kredītu apvienošana, ir ērts pakalpojums un pieejams visiem 24 stundas diennaktī.

KO ŅEM VĒRĀ APVIENOJOT KREDĪTUS?
Daudziem, kuri ir ieinteresēti šāda pakalpojuma izmantošanā, noteikti vēlas uzzināt, kādi ir noteikumi tam, lai veiksmīgi apvienotu kredītus un maksātu noteiktu ikmēneša maksu vienam aizdevējam nevis vairākiem. Pats galvenais – lai pieteiktos kredītu apvienošanai, nav nepieciešama ķīla. Noteikti tiks pārbaudīta klienta kredītvēsture, kā arī nepieciešami stabili ienāumi un darba vieta. Šis pakalpojums ir pieejams Latvijas Republikas iedzīvotājam vecumā no 21-70 gadiem, konts kādā no Latvijas bankām un personu apliecinošs dokuments. Aizdevumam ir iespējams pieteikties gan tiešsaistē, gan aizdevēja birojā, bet jāņem vērā, ka elektroniskai līguma parakstīšanai būs nepieciešams e-paraksts.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *