AR KO PĀRSTEIDZ PROFESIONĀLĀKIE GALDU UN KRĒSLU IZNOMĀTĀJI?

Ja plānojat kāzas vai kādu citu lielu pasākumu, bez galdiem un krēsliem neiztikt. Kur tos ņemt un kā labāk izvēlēties? Ko vajadzīgu vēl piedāvā uzņēmumi, kas nodarbojas ar mēbeļu izīrēšanu? Šāda veida jautājumi ir svarīgi ne vienam vien pasākumu plānotājam un telpu īpašniekiem. Vēl jo vairāk – vai vispār vajadzētu ko nomāt? Varbūt labāk pirkt, jo pēc daudziem gadiem tas atmaksāsies! No vienas puses, tam varētu piekrist, bet, no otras puses, krēslu un galdu īre tomēr ir pārāka vairāku iemeslu dēļ.

Kā pirmo no galdu un krēslu noma plusiem var minēt plašās izvēles iespējas. Saliekamie krēsli, konferenču krēsli, vai tādi, kuriem ir paliktnis rakstīšanai, mazi apaļi galdiņi vai koka galds kopā ar solu sēdēšanai – tik dažādas variācijas piedāvā mēbeļu noma!

Vēl par labu mēbeļu nomai runā galdu un krēslu glabāšanas faktors. Vai ir jēga aizkraut telpu ar divsimt konferenču krēsliem vai 40  banketa galdiem, ja šo platību var izmantot praktiskāk? Labāk ir par to nedomāt – mēbeļu nomas serviss krēslus un galdus kā atvedīs, tā arī aizvedīs.

Derētu piezīmēt, ka mēbeļu noma ir kaut kas vairāk par galdiem un krēsliem – te piedāvājums ir vēl plašāks, lai viss , kas organizējot pasākumu nepieciešams būtu atrodams vienuviet.

Piemēram, ja organizējat pasākumu ziemas un rudens mēnešos, vai esat padomājuši, kur cilvēki liks savus mēteļus? Te noderīga būs garderobes noma, jo jūs uzņematies rūpes par viesu ērtībām no viņu ierašanās brīža līdz pat aiziešanai , un nebūs labi, ja viesiem nāksies doties pie mielasta galda ar virsjaku mugurā vai lietussargu rokā!

Garderobes statīvi, ko iespējams iznomāt, ir stabili, vienkārši un ērti. Ir iespējams īrēt tikai pašu statīvu, un atsevišķi, ja nepieciešams, var īrēt arī garderobes numuriņus. Bet kurš būs garderobists? Arī par to ir padomāts – labā mēbeļu nomā jums piedāvās pat garderobista pakalpojumus, kas būs nepieciešams aukstajos mēnešos, kad cilvēkiem ir daudz un dažādu virsdrēbju.

Vai vasarā garderobes statīva īre nav nepieciešama? Nav, ja jūs pasākuma apmeklētājiem vai viesiem varat piedāvāt kādu citu alternatīvu, kur atstāt pasākuma laikā mantas, maisiņus un pat lietussargus (jo tie noder arī vasaras mēnešos). Ja šādas vietas nav, tad statīvs bez numuriņiem un garderobista ir labs risinājums, kas apliecinās, cik patiesi jūs rūpējaties par saviem viesiem.

Varbūt kādam šķiet, ka mēbeļu noma nav nekas svarīgs, bet iedomājieties, kas notiks, ja solītie galdi vai krēsli netiks atvesti laikā? Tas var izjaukt visu pasākumu! Tāpēc noteikti jāizvēlas drošs, pieredzējis un atbildīgs nomas mēbeļu uzņēmums.

 

 

 

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *