Garšīgas uzkodas ikdienai un svētkiem

Tradicionāla konditoreja garantē patiešām lielisku noskaņu, jo sortiments ir diezgan plašs un daudzveidīgs, līdz ar to ikviens spēs atrast ko īpašu. Klientiem piedāvātie konditorejas izstrādājumi katru dienu ir simtprocentīgi svaigi un garšīgi, jo tiek izmantotas vislabākās sastāvdaļas. Daudzpusīgās konditorejas Rīgā grib sniegt klientiem patīkamas emocijas, tādēļ ir pieejami arī dažādi jauni izstrādājumu noformēšanas varianti. Būtībā tortes pēc pasūtījuma uzlabo atmosfēru ikvienās svinībās, tādēļ izmantojiet šo iespēju un izvēlieties iecienītākās garšas! Ar konditorejas palīdzību tiek rīkoti dažādi banketi, tādēļ nebūs pašam jādomā par ēdināšanas norisi, jo visu paveiks pieredzējuši un radoši darbinieki.

Kāpēc izraudzīties personalizētu torti?

Personalizētās tortes uz individuālu pasūtījumu tiek radītas konkrēti tā, kā to vēlas klients, tāpēc varat ļaut vaļu fantāzijai un radīt īpašus noformējumus! Pasūtīt kūku var pavisam atšķirīgiem svinīgajiem pasākumiem – kāzām, bērnu un savām dzimšanas dienām utt., pietam pieredzējušie konditori palīdzēs izvēlēties labāko variantu tortes noformēšanai. Tortes un bulciņas pēc pasūtījuma Rīgā tiek izkārtotas arī vairākos stāvos, tādēļ konditori dod iespēju izmantot speciālo statīvu, kas stingri noturēs kopā visu skaisto veidojumu Konkrētajā brīdī domājot par to, kur ērtāk pasūtīt garšīgu kliņģeri, ielāgojiet, ka piedāvājumā ir dažādi saldie un sāļie varianti, līdz ar to varat nobaudīt ko neredzētu! Konditori patiešām cītīgi apvieno katra klienta izraudzītās garšas, lai gala iznākums būtu ideāls, tieši tas liek katram justies īpašam un svarīgam savās svinībās!

Banketu serviss saviesīgiem pasākumiem

Galda klāšana sevī ietver dažādus svarīgus soļus, tādēļ ļoti svarīgi iegaumēt katru klienta izteikto vēlmi. Izbraukuma banketi vienmēr jāplāno labu laiku pirms tam, jo ļoti īsā laika posmā nav nemaz iespējams padomāt par katru sīkāko niansi, ēdienu variantiem utt. Paraugos banketu ēdienkarte iekļauj dažādus izvēles variantus, tāpēc Jūs varat droši atlasīt tos, kas Jums liekas paši piemērotākie. Gatavotās uzkodas banketiem ir daudzveidīgas, tāpēc galdu klāšana attiecīgas cenas atšķirsies katram pasūtījumam. Kvalitatīva galdu klāšana izbraukumā tiek nodrošināta arī gadījumos, kad plānota pavisam neformāla atpūta ārpus telpām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *