Metālapstrādes uzņēmumi Latvijā un to piedāvājums.

Kalējiem vienmēr ir bijusi kā arī būs goda vieta amatnieku starpā, jo māka rīkoties ar metālu turklāt, no tā veidot dažādus vizuālā noformējuma elementus un arī celtniecībā izmantojamus elementus, ir augstā vērtē. Bieži vien metālāpstrādes speciālistu palīdzība tiek meklēta, lai radītu speciālus pēc pasūtījuma gatavotus dizaina priekšmetus vai arī pat kāpnes un arī margas. Pēc pasūtījuma veidotas lietas, noteikti piešķirs īpašu auru un noteikti palielina īpašuma finansiālo vērtību. Dažāda tipa metāla apstrādes kompānijas labprāt pieņem arī rūpnieciska rakstura pasūtījumus, piemēram, metāla siju būvei. Visbiežāk, izveidojamo lietu saraksts ir nebeidzams turklāt, izgatavot varētu gandrīz jebko – sākot ar interjēra priekšmetiem un arī beidzot ar metāla karkasiem kā arī sijām un logu restēm, kā arī pieejam panduss izgatavošana.

 

Metāla kāpņu un arī margu izgatavošana.

Nedaudz vēl par margu un trepju izgatavošanu. Daudzu cilvēku prātos mājo maldīgs uzskats, ka vairākas metāla kāpnes izskatās vienādi kā arī tām nav vietas parastajās privātmājās, jo to izskats atgādinās ugunsdzēsības izejas kāpnes. Tehniskās versijas divdesmit pirmajā gadsimtā nereti piedāvā ne vien plašākas izgatavošanas opcijas, bet arī vizuālā noformējuma izstrādi un galaprodukta uzstādīšanu. Metāla kāpnes var būt graciozi izlocītas un arī visādi citādas pielāgotas pasūtītāja vēlmēm. Trepju komplektācijā noteikti ietilpst arī margas. Trepju margas pilda gan vizuālu funkciju, gan ir montētas drošības nolūkos. Margu kopējam dizainam nav ierobežojumu – viss, kā klients vēlas! Pasūtījums tiek pieņemts un arī veikts ņemot vērā vairākas pozīcijas.

 

Dzelzs vārti un žogi privātpersonām.

Vēl viena liela preču grupa ir metāla žogi un vārti. Labas kvalitātes metāla žogs un metāla vārti, būs lieliskākais veids kā savu privātīpašumu pasargāt no nelūgtiem viesiem. Mūsu uzņēmumā izgatavotie metāla vārti kā arī žogi, pasargās privātīpašumu jebkurā diennakts laikā. Pēdējos gados svarīgi ir kļuvusi metāla restu uzstādīšana logiem. Metāla restes ir populārs risinājums telpām, kas netiek izmantotas regulāri kā arī atrodas nostāk no pārējā īpašuma vai arī pavērstas ar skatu uz ielas pusi ar aktīvu satiksmi un gājēju plūsmu. Arī logu restes ir pilnīgi iespējams izveidot visdažādākajos veidos, lai izveidotu unikālu dizainu komplektā ar augstu funkcionalitāti.

 

Dzelzs restes un citi piedāvājumi.

Metālapstrāde cilvēku prātos asociējas ar masveida rūpniecisku ražošanu vai arī māksliniecisku darbību. Mēs vēlamies parādīt, ka ir arī zelta vidusceļš, kurš savā veidā apvieno abas šīs galējās pozīcijas, veidojot ikvienam pieejamus metālasprādes risinājumus dažādās sfērās un funkcionalitātē, izgatavojot visu, sākot ar mākslas elementiem kā arī beidzot ar dzelzs siju ražošanu celtniecības firmām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *