KUR DOTIES ATPŪSTIES?

Vasara nav nemaz tik tālu kā mums liekas, un daudzi jau sāk plānot savu atvaļinājuma laika un domāt kā, kur un ar ko to pavadīs, piemēram, aktīvā atpūta ar draugiem un ģimeni ir viens no izplatītākajiem brīvā laika pavadīšanas veidiem.

Šāds atpūtas veids ir viens no relaksējošākajiem un pēc tā var just ne tikai fizisko, bet arī emocionālo piepildījumu. Daudzi izvēlas savu brīvo laiku vasarā pavadīt pie ūdeņiem – upēm, ezeriem, pludmalēs. Tiek rīkoti pikniki, daudzi labprāt makšķerē un arī pārlaiž naktis teltīs. Vēl daļa izvēlas doties braucienos ar laivām, kas ir lielisks veids, kā saliedēt kompāniju, turklāt laivu nomas ir atrodamas tur pat, krastā.

Ieskaties piedāvājumā – http://www.bullulaivas.lv/izbraucieni-pa-upem-ezeriem-un-purviem/

AIRU LAIVU UN SUP DĒĻU NOMA LATVIJĀ.
Protams, rodas jautājums – kur un kā nomāt laivu vai SUP dēli. Iespējas ir dažādas. Laivu nomas pakalpojumi bieži vien ir izvietoti upju un ezeru kempingu tuvumā. Nomu mēdz piedāvāt arī dažādi aktīvās atpūtas veikali un uzņēmumi, iepriekš vienojoties par laiku, vietu un pakalpojumu veidu, ko ir vēlme izmantot. Uzņēmumi, kuri nodarbojas tieši ar šāda veida pakalpojumu sniegšanu, piedāvājuma klāstu mēdz papildināt arī ar dažādu kolektīvo pasākumu pidāvāšanu, piemēram, braucienu pa upi gida pavadībā, dažādu tematisko pasākumu rīkošanu uz ūdens un tamlīdzīgi. Nomai ir pieejami arī dažāda tipa ūdens transporti – jau minētie SUP dēļi un laivas, katamarāni un pat atpūtas buru laivas. Pēdējais noteikti izraisa interesi daudzos, piedevām, šāda veida jahta sniedz iespēju atpūsties 8 cilvēku lielai grupa.

SUP dēļu noma ir otrs populārākais pakalpojums aiz parasto, airu laivu nomas. Šo izklaides veidu vienkāršā valodā dēvē par supošanu un tā ir ļoti populāra visā pasaulē. Supošana ir ļoti patīkams relaksācijas veids, turklāt, šādi ir iespējams trenēt visu ķermeņa muskulatūru. SUP dēļi atšķiras – ir tādi, kas ir vairāk piemēroti iesācējiem un ir tādi, kas izmērā tik lieli, ka var kalpot arī mantu pārvadāšanai. Iespējams iznomāt arī tādus SUP dēļus, kuriem var piemontēt buru un pat lielie dēļi uz kuriem vienlaicīgi var atrasties pat līdz 10 cilvēkiem!

Latvija pasaulē ir pazītama ar savu skaisto dabu, zaļajiem mežiem un zilajiem ūdeņiem, tādēļ pašsaprotami, ka daudzi vēlas atpūsties tieši šeit, nevis doties uz siltajām zemēm.. Tieši šī iemesla dēļ, laivu noma un dažādu citu ūdens izklaides iespēju nodrošināšana ir viens no Latvijas uzņēmēju jājamzirdziņiem un tas noteikti ir jāatbalsta.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *