DIZAINA KRĒSLI – TAVAS INDIVIDUALITĀTES ATKLĀJĒJS

Vai kādreiz esi aizdomājies, kas ir tās mēbeles, bez kurām nav iedomājama neviena sabiedriska telpa? Viena no tādām mēbelēm pavisam noteikti ir krēsli.

Krēsliem ir ne tikai praktiska vērtība, bet tie ir arī būtiska sastāvdaļa no telpas radītās atmosfēras, kas uzbur priekšstatu par telpas iekārtotāju. Ja meklē uzticamu uzņēmumu, kas piedāvā kvalitatīvus Latvijā izgatavotus krēslus (piemēram, bāra krēslus, apmeklētāju krēslus, konferenču krēslus un vēl daudzus cita veida krēslus), tad dizainakresli.lv neapšaubāmi  būs labākā izvēle.

Kādēļ izvēlēties tieši šos krēslus? Pirmkārt, tā ir ekselenta kvalitāte – dizainakresli.lv garantē šo mēbeļu ilglaicību un nemainīgu izturību.  Otrkārt, elegance – koka krēsli virtuvei ir īpaši ar skaistām, liektām līnijām un formām, kas jebkurā interjerā izskatās ļoti labi un harmoniski. Treškārt, materiāls, no kā šie krēsli tiek veidoti, ir liekti līmētais finieris, tāpēc šie krēsli ir viegli pēc svara, kas ir būtiski, ja krēslus plānots pārvietot, turklāt to ergonomiskā forma arī sēdēšanu padara izteikti ērtu un patīkamu. Ceturtkārt, bet ne mazāk svarīgi – šie tomēr ir dizaina krēsli, to stilu ir radījuši starptautiski pazīstami dizaineri, piemēram, Pancho Nikander (Somija), Komplot Design no Dānijas, Eric Pfeiffer no ASV un vēl daudzi citi.

Kāpēc izvēlēties dizainakresli.lv radītos krēslus? Šis ir uzņēmums ar daudzu gadu profesionālos pieredzi krēslu un cita veida mēbeļu ražošanā. Elegance, kas apbur, kvalitāte, kas nemainās, un komforts, pie kā ātri par pierast – šīs trīs kvalitātes raksturo krēslu ražotāju dizainakresli.lv.

Elegance. Saplākšņa krēslu līnijas un formas ir liektas un plūstošas. Šāda veida krēsli bagātina jebkāda veida telpu. Vēl jo vairāk – dizainu {šiem} krēsliem ir izstrādājuši pasaules vadošie interjera mākslinieki.

Komforts – liekti līmētā finiera tehnoloģija nodrošina, ka saplākšņa krēsli ir izteikti viegli, tādēļ krēslus ir viegli pārvietot, turklāt tie veidoti tā, lai būtu ātri saliekami kopā un kompakti glabājami.

Lai arī no kurienes būtu šie krēslu dizaina veidotāji , paši krēsli ir ražoti tepat pie mums – Latvijā. Tas ir svarīgs faktors, tāpēc ka tas ietekmē ne tikai mēbeļu piegādes cenas un laiku, bet tā ir arī ērta iespēja izpētīt noskatītos krēslus klātienē pirms darījuma veikšanas, un vajadzības gadījumā saņemt konsultāciju par personalizētiem pasūtījumiem.

Izvēloties, piemēram, krēslus virtuvei vai bāra krēslus, ļoti svarīgi ņemt vērā, ka krēsliem ir noteikti jābūt viegli tīrāmiem.

Kas jānovērtē, ja jums plānojat iegādāties konferenču krēslus? Protams, ka  tās ir ērtības, kas nemainās, kad uz šiem krēsliem jāsēž gandrīz visa diena. Sākumā tas var šķist kā sīkums, tomēr patiesībā ir ļoti svarīgi, vai krēslu kājas neatstās skrāpes uz grīdas, kā arī jāpārliecinās, vai tie {saliktā veidā neaizņem pārāk daudz vietas.}

 

Ja tev ir svarīgi, lai krēsli kalpo ilgstoši un izskatās pieklājīgi, tad iesakām izvēlēties tos no ražotāja, kas ir šeit Latvijā un uzņemas atbildību par savu darbu un rūpējas par individuālu attieksmi pilnīgi pret visiem klientiem. Vietējie ražotāji ir atbildīgi savu pircēju priekšā, jo tas ir reputācijas un goda jautājums.

Ražotājs, kas bāzējas Latvijā par katru savu darbu un klientu atbild ar savu reputāciju, tāpēc vēl jo vairāk ziniet, ka dizainakresli.lv vienmēr gādās par krēslu ilgmūžību un individualizētu servisu.

 

Uzticamas sadarbības partneris ir pati svarīgākā vērtība visos gadījomos, kas nodrošina rūpēsies par labu rezultātu – tas ir spēkā gan jautājumos, kas attiecas uz atpūtas krēsla iegādi, gan uz sava firmas iekārtošanu. Izvēlies profesionālu un gaumīgu mēbeļu ražotāju – dizainakresli.lv!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *