KĀDS IR OPTIKAS PRODUKTU VEIKALU PIEDĀVĀJUMS TIEŠSAISTĒ?

Ļoti daudzi briļļu nēsātāji izvēlas ikdienā pāriet uz lēcu lietošanu, jo tas ir samērā ērti un arī, mūsdienās ir iespējams atrast atbilstošas kontaktlēcas pat ļoti specifiskām redzes problēmām.

Ir pieejams gan tuvredzībai, gan tālredzībai paredzētas lēcas, kā arī multfifokālās lēcas, ko var lietot tie, kuriem problēmas ar redzi ir gan skatoties tuvumā, gan tālumā. Kontaktlēcas ir var iegādāt arī internetā, pie tam, lēcas cena online ir atrodamas plašākā klāstā un arī variācijās, nekā optikas produktu veikalos uz vietas. Tā pat internetā ir iespējams nopirkt saulesbrilles, briļļu un lēcu kopšanas līdzekļus un arī dažādus piederumus, kas briļļu kā arī lēcu lietošanu ikdienā padarīs vienkāršāku.

KĀDAS KONTAKTLĒCAS VAR NOPIRKT TIEŠSAISTĒ?
Optikas produktu e-vides veikalos ir atrodamas dažāda stila brilles un arī kontaktlēcas, kas būs piemērotas jebkura pircēja nepieciešamībai. Ir iespējams izvēlēties starp dažāda tipa kā arī valkāšanas ilguma lēcām. Aktuālas kļūst lēcas, ko būtu iespējams lietot pat 6 mēnešus. Tas ir parocīgi un īpaši šo ērtumu novērtēs tie, kuri ikdienā ir valkājuši brilles. Tiem, kuri slimo ar astigmatismu, ir pieejamas toriskās kontaktlēcas. Kontaktlēcas iespējams valkāt arī tiem cilvēkiem, kuriem redzes korekcija ir svarīga gan, lai redzētu tuvumā, gan tālumā – tās sauc par multifokālajām kontaktlēcām. Lēcas ir iespējams izmantot arī kā stilīgu aksesuāru. Veikalos ir iespējams iegādāties kontaktlēcas, kurām nav optisku dioptriju, bet tās ir lietojamas savu acu zīlīšu stila maiņai. Šādu lēcu lietošana nav nedz bīstama, nedz kā citādi bojā acu veselību kā arī redzi kopumā.

VAI LĒCU IEGĀDEI VAJADZĪGA ĀRSTA REKOMENDĀCIJA?
Pirms lemjat par labu kontaktlēcu iegādei kā arī lietošanai ikdienā, obligāti ir vajadzīgs konsultēties ar savu optometristu vai acu ārstu, gluži tā pat kā pirms jaunu briļļu iegādes. Tas nepieciešams, lai atrastu piemērota stipruma kontaktlēcas, jo, tā pat kā nepiemērotu briļļu lietošana, arī nepiemērota stipruma kontaktlēcu nēsāšana ir kaitīga veselībai un, darot to ilgstoši, redze var sabojāties vēl vairāk. Lēcu tiešsaistes veikalos ir iespējams atrast visplašākā klāsta kontaktlēcas un, vajadzības situācijā var veikt arī individuālu pasūtījumu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *