MŪSDIENĪGA LOGU MONTĀŽA KLIENTIEM VISĀ LATVIJĀ

Mūsdienās ar vien vairāk interesentu savām mājām vēlas ierīkot pēc iespējas lielākus logus. Dabiskāku gaismas avotu telpai būs grūti uziet, pie tam, logi veic arī ventilācijas lomu un var kalpot arī kā dekoratīvs elements mājas fasādē.

Ja runājam par logu dekoratīvo funkciju, tad īpaši labi to pielietojumu šādam mērķim varam redzēt baznīcu arhitektūrā, taču netrūkst citu būvju, kuros liels akcents ir likts tieši uz logiem un to daudzfunkcionalitāti. 21. gadsimta tehnoloģijas sniedz iespēju logus izgatavot no dažādiem materiāliem, dažādās formās un iebūvējamus gan sienās, gan griestos un visādi citādi pielāgot klienta un telpas vēlmēm.

KĀDU LOGU VEIDU IZVĒLĒTIES MĀJOKLIM?

Plastmasas, jeb pakešu logi jau kādu laiku ir kļuvuši par vienu no pieprasītākajiem logu veidiem ēkas celtniecības gaitā. Mūsdienās koka logi ir kļuvuši par alternatīvu PVC logiem, nevis otrādi, kā tas bija sākotnēji. To funkcijas, salīdzinoši ar koka logiem, ir plašākas. Par piemēru kaut vai jāmin fakts, ka tie ir izturīgāki un hermētiskāki. Pēdējos gados popularitāti iegūst arī alumīnija logi. Tie, savukārt, ir izturīgāki par PVC logiem, jo ir arī ugunsdroši. Mūsdienu iespējas nodrošina dažādus veidus kā alumīnija konstrukcijas integrēt fasādes eksterjerā gan krāsu, gan formas ziņā. Neatkarīgi no tā, kādu logu veidu izvēlēsieties, liela nozīme ir logu montāžai. Tai ir jābūt profesionāli paveiktai un kvalitatīvai, jo nepareizi uzstādīts logs jebkurā telpā, var sagādāt lielas galvassāpes. Vaicāsiet, kāpēc tā? Ja telpā logs ir uzstādīts nepareizi, var būt problēmas ar termoregulāciju – ventilācija vai nu ir pārāk liela, vai nav vispār, attiecīgi, telpā rodas mitrums, kas tālāk noved pie labvēlīgas augsnes veselības problēmām, kā arī būtiski ietekmē ēkas tehnisko stāvokli.

PALODZES TAVAI MĀJAI.

Protams, kad ir runa par logu montāžu, nedrīkst aizmirst iekšējo un ārējo apdari, jeb vienkāršāk sakot – palodzi. Ārējai palodzei ir jābūt izturīgai un piemērotai ēkas fasādei un eksterjeram kopumā, savukārt iekšējo palodzi var veidot pēc klienta ieskatiem – gan funkcionālu, gan veidotu kā dekoratīvu elementu. Gan iekšējā gan ārēja apdare pēc logu montāžas ir apspriežama, pielāgojama un veicama, balstoties uz visām klienta vēlmēm un vajadzībām.

GARĀŽAS VĀRTI UN DURVJU MONTĀŽA.

Kad ir iemontēti izturīgi un kvalitatīvi logi, nepieciešams ķerties arī pie izturīgu durvju, vārtu vai garāžas vārtu uzstādīšanas savam īpašumam. Protams, ka durvis un garāžu vārtus ir iespējams pasūtīt un uzstādīt vienotā stilā ar logiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *