KĀ TIEK PĀRVADĀTAS KRAVAS VISĀ PASAULĒ?

Jau gadu simtiem ilgi, dažāda veida kravu pārvadāšana ir bijusi aktuāla teju visiem tirgotājiem, kā arī tā ir neatņemama importa un eksporta jomas atbalsta sastāvdaļa. Viss tas, ko varam atrast veikalu plauktos, ir vairāku loģistikas servisa kopuma rezultāts.

Viss, sākot no lietas radīšanas, līdz nonākšanai pie pircēja, ir loģistikas procesu kopums. Lielos uzņēmumos šo darbu veic atsevišķas  loģistikas kompānijas, savukārt, mazāka izmēra firmas un ražotnes, labprāt lieto loģistikas firmu konsultācijas. Lai klienta pieredzi servisa saņemšanā padarītu vēl  patīkamāku, tiek piedāvāti dažādi saistīti pakalpojumi, piemēram, starptautiskie un vietējie kravu pārvadājumi, konteineru pārvadājumi un arī kravas taksometrs. Tiek nodrošināti visa veida kravu pārvadājumi, ieskaitot gaisa un jūras ceļus. Piedāvājam pārvadāt arī dažādas nestandarta un lielgabarīta kravas !

PRIVĀTA PIEEJA KATRA KLIENTA VAJADZĪBĀM.

Daudzpusīgi loģistikas risinājumi tiek piemēroti konkrēta klienta aktuālajām vajadzībām, lai sniegtais pakalpojums būtu piemērotākais un atbilstošākais optimāla risinājuma saņemšanai Papildus var lietot arī apdrošināšanas un muitas brokeru servisu. Visi pakalpojumi tiek piemēroti, balstoties uz kravas specifiku, kas sevī ietver arī negabarīta kravas transportēšanu. Krava var tikt transportēta ar avio, auto, dzleceļu, arī ar velosipēdu, ja ir tāda nepieciešamība – viss process, neatkarīgi no pārvadāšanas veida, tiek uzraudzīts no A-Z, līdz ar to nodrošina apmierinātus klientus un sadarbību nākotnē.

Protams, ka kravu transportēšanas veidi savā starpā atšķiras. Ņemot vērā to, ka kravas, ko vajadzīgs pārvadāt, ašķiras, ir iespējams noskaidrot piemērotāko pārvadāšanas veidu, tādējādi rodot visoptimālāko risinājumu pircēja vajadzībām. Auto kravu pārvadājumi mūsdienās ir populārākais kravu pārvadāšanas veids. Šādu kravu pārvadāšanas formu ir viegli noorganizēt, ir iespējams pārvadāt teju jebkāda tipa sūtījumus un tas ir izplatīts ne vien Eiropā, bet arī visur citur pasaulē. Savukārt, par drošāko un ātrāko kravas pārvadāšanas formu, tiek uzskatīti avio pārvadājumi, kas nereti vien tiek izmantoti sensitīvas kravas pārvadāšanai. Viens no lētākajiem un izdevīgākajiem risinājumiem ir arī pārvadājumi izmantjot dzelzceļu, jo šādi ir iespējams pārvadāt arī nestandarta kravas veidus. Nedrīkst nepieminēt arī vissenāko kravu pārvadāšanas variantu – jūras ceļus. Šādi ir iespējams piegādāt kravas ne vien uz lielākajām Eiropas ostām, bet arī Āzijas un pat Amerikas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *