Vējstiklu maiņa pie mums Latvijā

Plaisa vai skrāpējums uz auto stikla parasti ir slikts apstāklis jebkuram auto vadītājam. Remontēt, pirkt jaunu vai arī vienkārši doties tālāk ir tikai viņa paša izvēle. Kā arī, kad plaisa nemaz netraucē, būs jāatzīmē, kad agrāk vai pēc tam pat mazākā mikroplaisa ies tālāk un tādējādi auto logu maiņa vienalga varētu būt vajadzīga. Pie tam plaisas svītra varētu maisīt un šoferim skatu. Un šis apstāklis jau būs drošības moments, ko nedrīkst atstāt novārtā. Un defekts bojā visu mašīnas ārējo izskatu kā arī atgādina par nelaimes atgadījumu. Tāpēc bez šaubām – vislabāk būs pasūtīt auto logu maiņu vai vējstikla remontu un tad dzīvot bez bailēm.

Uzzini vairāk šeit – https://www.carglass.lv

Vējstiklu maiņa vai remonts

Pārsvarā autobraucēji iekļūst situācijā, kad viņi paši nevar saprast, kas ir tas, kas priekš viņiem ir labākais rīcības veids – auto logu nomaiņa vai varbūt vējstikla remonts. Turklāt visiem ir skaidrs, kad auto stiklu remonts cenas salīdzinājumā būs jūtami izdevīgāks nekā pavisam jaunu auto logu maiņa. Bet tomēr ir jāredz, kurā brīdī ir vajadzīgs tikai vējstikla remonts, bet kurā brīdī jau vajag veikt auto stiklu nomaiņu. Parasti balstoties uz profesionāļu ieteikumiem, visa vējstiklu maiņa ir nepieciešama, kad plaisas lielums tieši uz auto stikla ir lielāks nekā piecpadsmit komats septiņi centimetri. Auto stiklu maiņa arī ir nepieciešama, kad šķembas diametra apjoms ir jau lielāks un par 1 cm. Jāizceļ arī tas, kad auto vējstiklu maiņa tad ir nepieciešama arī tad, ja stikls jau ir sabojāts autovadītāja redzeslokā. Turklāt nomaiņa ir jāpasūta pat tajā brīdī, ja šo šķembu vai plaisu apmēri ir mazāki par augstāk minētiem kritērijiem, taču bojājums ir vadītāja acu līmenī. Tad, kad būs vajadzīgs veikt vējstikla remonts izmaksas būs atkarīgas no izmantotiem materiāliem un veltītā darba, bet priekšējā stikla maiņas cena būs galvenokārt atkarīga no nomaināmā stikla.

Laba servisa, kas veic auto stiklu maiņu, priekšnosacījumi

Jebkura veida manipulācijas saistībā ar auto rosina daudz neskaidrību, pārdzīvojumu vai aizspriedumus autobraucēju vidū. Auto aizvešana tieši uz iepriekš nezināmu servisu vienmēr ir un būs nedaudz biedējoša, it sevišķi, ja veicamais darbs saistās ar kapitālo auto remontu vai arī auto pamata rezerves daļu nomaiņu. Pat, kad ir jau jāpasūta vien auto stiklu maiņa, ir samērā svarīgi atrast drošu servisu, tā kā šāds remonts, gadījumā ja tiek veikts kļūdaini, tas iespējams varētu veicināt dažādas cita veida problēmas, konkrēti par kurām uzreiz nemaz nevar aizdomāties. No tā, kādā līmenī būs aprīkota auto servisa vieta, ir atkarīgs arī tas, cik labi būs veikts remonts. Kad firma piedāvā cilvēkiem savu materiālu vējstiklu maiņai, ir jāpievērš uzmanība, ne tikai to dažādībai, auto logu nomaiņas izmaksām, bet arī kvalitātei un stiklu ražotājam. Ļoti svarīgi būs izanalizēt visas vējstikla maiņas cenas vai, kādas būs auto stiklu plaisu remonta cena, šiem skaitļiem noteikti jābūt tādam pašam kā salonā, tā arī mājas lapā. Bez tā ieteicams iepazīties arī atsauksmēm tieši par konkrēto servisu, taču jāņem vērā, kad ir sastopams dažreiz neobjektīvs vērtējums, tādēļ jāskatās uz vairākuma viedokli.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *