Lēcas – parastas vai krāsainas?

Lai palīdzētu slimniekiem uzlabot redzi, optikas guru vienmēr mēģināja radīt dažādas iekārtas – monokli, palielināmo stiklu uc. De Vinci bija 1., kurš ieteica acu uzlabošanai lietot priekšmetu, sastāvējušo stiklotu tilpni, kas piepildīts ar ūdeni. Līdz 20. gs. vidum lēcu pamata daļa bija organiskais stikls. Diezgan slikti lietojams, tas izraisīja niezi un sāpes acs ābolā. Revolūcija kontaktlēcu vēsturē bija 20.gs. 60-tajos gados. Tieši tad čehs ķīmiķis O.Vihterl kopā ar palīgu Līmu uzgāja iepriekš neredzētu polimēra hidro gelu – hidroksietil cietes metakrilātu, kam bija iezīmīgas unikālas valguma uzsūkšanās spējas, nemainot savu pirmējo veidolu. septiņdesmitajos. gados pasaulslavenā uzņēmums Bausch and Lomb saņēma atļauju izgatavot kontaktlēcas, kas taisītas, pamatojoties uz Vihterle kā arī Lima tehnoloģijas, un patlaban šī tehnoloģija vēl vairāk ir uzlabots. Pie tam tagad pētījumi redzes korekcijas jomā nestāv uz vietas, šī joma nepārtraukti mainās.

Milzīgs lēcu piedāvājums apskatāms šeit – https://www.manaslecas.lv/lv/krasainas-kontaktlecas

Lēcu dažādība

Mūsdienās ir izlaisti ļoti daudzi veidi savādāku lēcu, kas sniedz iespēju sadzīvot ar dažādām veselības problēmām. Bez tam ir kontaktlēcas, kur nēsāšana atšķiras pēc ilguma, kas arī ir svarīga lieta, kas ietekmē lēcas cenas. Ir viendienu lēcas, kas ir piemērotas dienām ārpus mājas un ir drošas, tā kā nav liels infekcijas drauds, taču šo kontaktlēcu cena ir lielāka nekā standarta arī šīs kontaktlēcas ir grūtāk lietot cilvēkiem, kas iepriekš nav izmantojuši lēcas. Kontaktlēcas tiešsaistē un parastā optikas salonā pārdodas arī tāda veida, kur paredzētas valkāt 2 nedēļas. Parasti lēcu piekritēji virza savu izvēli par labu konkrēti šāda veida lēcām, tā kā šim veidam ir milzīgs izvēles variants, viegli izmantojams vizuālais izskats, lēcas cena ir vidējā līmenī kā arī tās būs drošas lietošanā, bet šeit ir nepieciešami lēcu konteineris. Nevar nepieminēt kontaktlēcas, ko var nēsāt no mēneša pie tam atsevišķiem veidiem līdz pat 12 mēnešiem. Bez šaubām, pērkot ilglaicīgi lietojuma veida kontaktlēcas online veikalā kā arī citā vietā, Jums patiks tieši lēcas cena un ērta lietošana, bet jāapzinās tas, ka šeit būtiska būs uzglabāšana, jo ir augsts acu iekaisuma drauds.

Kontaktlēcas internetā

Nav noliedzams, ka, atnākot pie domas nēsāt kontaktlēcas, ir ieteicams vispirms iet pie oftalmologa, lai tad noteic precīzas dioptrijas un kādas lēcas vajadzīgas tieši Jums, piemēram, mīkstas vai cietas utt. Kad ir uz rokām recepte, tad bez bailēm iegādājaties lēcas interneta veikalā. Tas ir izdevīgāks un pieejamāks variants, pie tam Jūs varat mierīgi uz dīvāna atlaižoties nopirkt konkrētas lēcas, kuras gribat un lēcas cena būs lētāka nekā salonā.

Kontaktlēcu interneta veikals

Mēģinot izvēlēties savu lēcas interneta veikalu, ir ieteicams pievērst uzmanību produktu sortimentam. Standartā labākajam pārdevējam būs precēm, ko ražo pazīstamākie kontaktlēcu izgatavotāji. Ne mazāk svarīgas ir mērķauditorijas atsauksmes, kuri jau iegādājas kontaktlēcas internetā. Uz šodienu, kur online atrodams viss, var noskaidrot patiesas atsauksmes un izdarīt pareizu izvēli, kurā vietā pirkt lēcas internetā. Der aplūkot īpašos piedāvājumus un bonusus, priekš tam, lai izprastu kādā veidā e-veikals piesaista savus klientus un bez šaubām arī nozīmīgas ir kontaktlēcas cenas, tām vajadzētu būt mazākām nekā optikas salonos.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *