Plastikāta logi mūsdienās pārsteidz tieši ar to daudzveidību

Šodien ir vēl atrodami tik ļoti dažādi logi, ka griežas galva – alumīnija vai koka logi vai arī ierastie platikāta logi. Logi atšķiras savā starpā kā pēc profiliem, gan pēc tā cik biezs ir stiklojums, kas ietekmē siltumizolāciju. Mūsdienu tehnoloģijas sniedz iespēju izvēlēties logus no jebkura izgatavošanas materiāla, viennozīmīgi, to kvalitāte būs izcila, bet jau ir jāizvēlas pārbaudīts uzņēmums, pie tam ir pareizi jākopj pvc logi. Tiešam logi ir mājas daļa, kura būs pakļauta saulei, lietum, temperatūras iedarbībai, līdz ar to izvēlei jāpieiet īpaši skrupulozi.

Alumīnija logi vai arī plastikāta logi, kas ir tas, kas vislabāk iederēsies Jūsu mājā?

Tagad tiešām ir pieejami tik daudz dažādi pakešu logi, ka pat iespējams samulst, kad jāveic izvēle. Tādēļ jau ir jāizprot ar ko tie atšķiras viens no otra. Nelielās mājās visbiežāk tiek ievietoti koka logi, šis variants nodrošina dabīgu koptēlu, kas saplūst ar kopējo ainu. Visbiežāk izvēlās priedi logu izgatavošanā, bet dažreiz tiek izmantots arī ozols, kas ir pats stiprākais materiāls. Protams, augstas kvalitātes koka logi kalpos ilgi, bet būtu jāapzinās, ka tieši šis dabiskais materiāls ir vides ietekmējams. Tāpēc jau ir ļoti daudz piedāvājumu ar dažādu apdari metāla profilu veidā. Plastmasas jeb PVC logi ir lielākās daļas izvēlēšanās, jo tie atšķiras ar izturību un siltumizolāciju, ilgu kalpošanu un arī vienkāršu kopšanu. Un turklāt tagad plastmasas logi tiešām diezgan augstas kvalitātes un draudzīgi videi. Bet alumīnija logi visbiežāk tiks pielietoti sabiedriskajās ēkās vai jau tehnoloģiskajās rūpnīcās, tā kā viņi tik tiešām ir viegli kā spalviņa, bet ļoti izturīgi. Tie var izturēt pat svārstības no -50 grādiem līdz pat +50 grādiem, turklāt tie ir ugunsdroši, bet diemžēl ļoti dārgi cenas ziņā.

Garāžu durvis un pakešu logi – vai iespējams pasūtīt vienā vietā?

Pirms sameklēt uzņēmumu, kurš Jums nodrošinās logu montāžu, vispirms noskaidrojiet iespējamo informāciju par piedāvātajiem logiem. Kādus tad logu ražotājus tie piedāvā, vai arī kāds jau ir šo uzņēmumu produkcijas piedāvājums. Standartā logi netiek uzstādīti bez palodzes, tām arī jābūt piedāvājuma klāstā. Ir arī uzņēmumi, kas piedāvā arī tādu lietu, kā metāla durvis dzīvoklim, ir parocīgi, kad vienlaicīgi var pasūtīt visu priekš dzīvokļa vienuviet. Bez logu pirkšanas Jums noteikti varētu būt būtiska logu montāža, to tad vislabāk pirkt pie tā tirgotāja, kas pardēva logus, jo šādi tie būs atbildīgi par savu produkciju. Mēģinot atrast savus pakešu logus, pievērsiet uzmanību uzņēmuma darbības laikam, jo senāks ir uzņēmums, jo drošāk ir pie tiem pirkt logus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *