Sastatņu projekti un risinājumi jebkuram projektam

Stalažas ir un būs populārākais būvniecības rīks, kurš bija izmantots jau kopš ļoti seniem laikiem. Alumīnija torņi vai sastatnes ir nepieciešamas ārpuses darbiem: ēkas fasādes vai apjomīgiem mūra darbiem līdz pat 100 m augstumā. Pašas konstrukcijas pamatā ir no caurulēm, kuras visā garumā un šķērsām savienotas savā starpā, un tām piemīt stabila un stingra forma. Interesanti, ka sastatņu risinājumi jau tiek lietoti ne vien celtniecībā vai restaurācijā, taču arī kā darba platformas vai skatītāju tribīnes. Taču skaidrs, kad, izvēloties tādu pakalpojumu, kā sastatņu noma cena būs atkarīga konkrēti no tā, cik sarežģītas konstrukcijas tiek izvēlētas. Bez šaubām, ka tieši šobrīd alumīnija torņu noma vai arī sastatnes noma jau ir ļoti populārs pakalpojums, un ir ļoti labi, ka dotais uzņēmums, kurš iznomā preces, veic arī tāda veida pakalpojumus, piemēram, kā stalažu montāža, pie tam ir nodrošināts stalažu transports. Pie tam doto uzņēmumu preču klāstā ir viss nepieciešamais sastatņu aprīkojums, sākot ar tāda tipa lietu kā stalažu siets un pat beidzot arī ar tādu sīkumu, kā sastatņu piederumi.

Uzzināt vairāk – https://alfarent.lv/pakalpojumi/sastatnu-noma

Sastatņu projekti un vēl to esošie tipi

Tāda lieta kā stalažas pēc to pielietošanas mērķa iespējams dalīt transportējamās vai arī tādās, kuras tiek novietotas pēc iespējas klāt pie paša objekta. Pārvietojamās sastatnes parasti tiek sauktas par torņiem. Vislabākie būtu tieši alumīnija torņi, tā kā tie tiešām ir ērti kā transportējami, gan arī uzstādami. Pie tam alumīnija torņu noma tiešām ir populārs pakalpojuma veids. Brīdī, kad tiek īstenota sastatņu projektēšana jāsaprot, vai ir nepieciešamas modulārās vai fasādes sastatnes. Sastatņu noma fasādēm jau ir vajadzīga, strādājot pie celtnes ārējām sienām. Skaidra sastatņu montāža, augsta stabilitāte un drošība sniedz iespēju tos lietot jebkādiem fasādes darbiem. Turpretim modulāro sastatnes noma tiek vajadzīga, kad vajadzīgs veikt darba uzdevumus pie objektiem ar nestandarta formām, iekšdarbiem lielā augstumā, kādam atsevišķam ēkas segmentam utt. Arī dažādi sastatņu piederumi, tādi kā stiprinājuma enkuri, vajadzīgi īpaši piemēroti atsevišķam projektam un sastatnēm.

Kur pieejama ne tikai stalažu noma, taču arī dažādi sastatņu risinājumi?

Stalažu noma tomēr ir diezgan īpašs pakalpojuma veids kā arī nav īsti tik ļoti daudz uzņēmumu, kur pakalpojumu piedāvājumā ir tāda veida piedāvājums. Tomēr jau ir pāris lietas, kam protams būtu jāpievērš uzmanība pirms izvēlēties firmu, kur būs pasūtīta sastatņu noma vai alumīnija torņu noma. Bez šaubām ir būtiska atbilstība Eiropas noteiktiem standartiem, tādējādi sastatņu projekti varētu būt droši un arī uzticami. Turklāt sastatņu projektēšana īstenota tika atbilstoši ne vienīgi LR likumdošanai, bet arī Eiropas Savienības normām. Nozīmīgs ir arī pats pakalpojumu piedāvājums, tā kā jebkuram būs būtiski, ka pat veikalā, kur būs piedāvāta sastatnes noma, tiek piedāvāts arī pats sastatņu transports, priekš tam, lai atvestu tos uz objektu. Bez šaubām ir tādi, kas var uzstādīt tās konstrukcijas elementus paši, bet vislabāk, ja iznomātāja piedāvājumā būtu arī tāda lieta kā stalažu montāža. Protams, ja tiks meklēta sastatņu noma cena jau ir arī ļoti svarīgs moments, tā kā tai jābūt atbilstošai.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *