Ko labāk pasūtīt – auto logu remonts vai maiņa?

Mikroplaisa kā arī šķembas uz automašīnas loga parasti ir slikts pārsteigums jebkādas automašīnas vadītājam. Labot, pirkt jaunu vai tikai braukt tālāk būs katra izvēle. Arī, gadījumā ja plaisa nemaz neapgrūtina, būs jāatzīmē, ka agrāk vai pēc tam pat maza mikroplaisa ies tālāk un auto stiklu maiņa vienalga būs nepieciešama. Tai skaitā plaisas svītra varētu maisīt kā arī vadītājam skatu. Savukārt tas jau būs drošības jautājums, ko nevajadzētu atstāt novārtā. Pie tam plaisas sabojā pašas auto izskatu pie tam atgādina par slikto atgadījumu. Tāpēc viennozīmīgi – labāk ir pasūtīt auto logu maiņu vai vējstikla remontu un gulēt bez satraukuma.

Uzzināt vairāk – https://www.carglass.lv/pakalpojumi/stiklu-remonts

Vējstiklu remonts vai maiņa

Ieraugot defektu sava auto stiklos, parasti tiek nonākts pie pārdomām, kas tad gaida tagad – auto stiklu maiņa vai remonts? Auto stiklu remonts tiek izvēlēts brīžos, kad pati nomaiņa ir nevajadzīga defekta nenozīmīguma dēļ. Ja uz auto stikla ir arī mazas plaisas vai skrambiņas, kvalitatīva servisa darbinieki, īstenojot remonta darbus, padara bojājuma vietu gandrīz nemanāmu. Pie tam vējstikla remonts izmaksu ziņā jau būs mazāks nekā auto stiklu maiņas cena. Vējstikla remonts vai arī cita auto stikla remonts tiks veikts, lietojot īpašus polimērus protams arī atbilstošu aprīkojumu. Caur nelielu cauruma vietu, zem spiediena stikla plaisas centrā būs ievadīts polimērs, kas tad vienlaicīgi aizpilda pilnīgi visu sabojāto vietu. Tā beigās plaisa tiks salabota, tā kļūst gluda un izzūd. Diemžēl autu stiklu remonts jāveic pēc iespējas ātrāk pēc defekta parādīšanās, kas ļaus iegūt labākus rezultātus. Kaut gan, ja logs ir sabojāts vai auto stiklu remonts nav iespējams, ir jāveic mašīnas stiklu maiņa pilnībā. Pārbaudīti uzņēmumi vienmēr nodrošina labu kvalitāti kā arī remonta piedāvājumu, kā arī optimālu auto stiklu maiņa izmaksu attiecību pret kvalitāti.

Auto logu māias un remonta drošākais serviss

Auto stikla maiņa tomēr ir sarežģīts uzdevums, kuram vajadzētu būt pienācīgā kvalitātē, tā kā savādāk šis process var veicināt kaitējumu automašīnas salona apdarei, dažādu vadu darbībai kā arī palielina mašīnas korozijas parādīšanos. Tādēļ jautājums, kurā vietā tiks veikta Jūsu auto stiklu maiņa, ir diezgan būtisks. Auto stikla maiņas servisa profesionalitātei ir jābūt attiecīgajā līmenī. Vējstikla maiņas padarīta darba kvalitāte konkrēti būs atkarīga no servisa iekārtu līmeņa, tādēļ, kad meklējat servisa centru, vispirms apskatieties kā izskatās servisa iekšienē. Būtiska lieta, kur vajadzētu pievērst padziļinātu uzmanību, būs remonta vietas tīrība. Auto logu maiņa tomēr ir smalks darbu kopums, kurā svarīga augsta veikšanas kultūra un tīra telpa. Tālāk ir vēl jāpaskatās auto stiklu nomaiņai sniegto stiklu piedāvājumu. Protams būtiski, lai ne vien auto stiklu maiņa cenas ziņā pēc iespējas būtu akceptējama, bet, lai tiktu uzstādīti augstas kvalitātes stikli. Gadījumā ja serviss nerada šaubas, jāpieiet pie vējstikla maiņas cenas izpētes. Auto stikla maiņas cena servisa mājas lapā ir jābūt identiskām, kā piemēram, telefoniski pateiktām. Bez tam, kad uzzināt, piemēram, vējstiklu maiņas cenu, neaizmirstiet noskaidrot, par ko tieši Jūsu nauda būs iemaksāta.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *