Logi vai to loma mitekļa konstrukcijā

Tad, kad tik meklēta atbilde uz jautājumu – kādi tad logi būtu vislabākie? Te nepietiek vienīgi ar to no kāda tie ir materiāla, alumīnija logi vai plastikāta logi, nav vienīgais par ko jādomā. Svarīga lieta būs logu kameru skaits, kāds tad ir to rāmis kā arī vērtnes. Protams, var pilnīgi uzticēties izvēlētajai firmai un vienīgi pateikt, cik daudz gatavi maksāt. Taču labāk būtu apskatīt piedāvājuma klāstu tirgū – kādi pakešu logi būs kvalitatīvākie, kādi konstrukcijas elementi kalpo ilglaicīgāk un kāda tad varianta palodzes ir piemērotas Jūsu gadījumā.

Dažāda veida pakešu logi un to izraudzīšanās noteikumi

Droši vien ikviens no mums ir pamanījis, ka, kad tiek meklēti logi, parasti visur izlec tieši pvc logi. Te ir vienkāršs skaidrojums – tieši plastikāta logi ir lētākais variants, tie nav prasīgi kopšanā, un mūsdienās šie logi var tikt pieskaņoti jebkura tipa dizainam. Mūsdienās lielu interesi ir piesaistījuši alumīnija logi, tā kā tie ir ne vien izturīgi, bet arī viegli kopjami un tiem piemīt laba siltuma izolācija. Diemžēl alumīnija logi ir diezgan dārgs prieks. Savukārt koka logi jau ir vienmēr pastāvējuši, vienīgi šobrīd palika modernāki. Šodienas koka logi ir izturīgi un labi notur siltumu, turklāt to ekoloģiskums ļoti vilina daudzus cilvēkus. Taču galvenais to mīnus ir kopšana, jo, ja tiešām klients vēlas, lai viņa logi kalpotu ilgi, šajā gadījumā koka logi prasa ne vien pamatīgu kopšanu, bet arī naudas ieguldījumus. Ne mazāk svarīgas ir palodzes mājas interjerā, turklāt āra palodzes novada mitrumu, līdz ar to palodzes ir ne tikai jāpieskaņo dizainam, bet arī jāpārliecinās par to funkcionalitāti.

Pārdevējs, kura preču klāstā būs kvalitatīvākie logi

Tagad vietas, kurās varētu būt pirkti pakešu logi, ir tik daudzas. Bez tam standartā, tajā pat vietā, kur būs sūtīti logi, tiek piedāvātas arī palodzes un dažreiz pat bīdāmās durvis. Kam tad ir jāvērš sava uzmanība, kad ir meklēts uzņēmums, kas piedāvā logus? Bez šaubām, ka galvenā lieta ir atsauksmes. Gadījumā ja pārdevējs vēl ir nezināms, apskatiet kādu ražotāju logi tiek piedāvāti. Kāds preču klāsts – vai piedāvājumā ir koka logi un alumīnija logi? Ļoti labi, izpētiet to konstrukcijas un piedāvājumu. Sazināties ar uzņēmumu, noskaidrojiet, ko vēl var piedāvāt. Svarīgi ir, lai būtu piedāvāta arī logu uzstādīšana. Pēc aprunāšanās parasti var saprast cik zinošs pārdevējs ir.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *