Izvēlamies dzelzs vai metāla durvis dzīvoklim vai privātmājām

Nav īpaši nozīmīgi vai, piemēram, šīs būtu ārdurvis dzīvoklim vai privātmājām, tām būtu jāatbilst striktiem izturības nosacījumiem, jānodrošina augsts drošības parametrs, gan arī jānovērš ļaunprātīgas ienākšanas mēģinājumus. Pie tam gan durvis dzīvoklim, gan arī mājoklim jābūt ar labām siltuma noturīgām īpašībām, ergonomiku, ērtām lietošanā un jāvar aizsargāt no ārpuses trokšņiem. Turklāt ārdurvis privātmājām būtu tāda lieta, kam vajadzētu būt vizuāli skaistai, jo ​​tās ir jebkuras ēkas seja. Ārdurvīm, kā tad dizaina daļai, labi jāiekļaujas kopējā interjerā, kā arī jāsaskan ar ēkas vispārējo stilu.

Ārdurvis – visi atrodamie veidi

Ārdurvis dzīvoklim vai privātmājām tiks iedalītas pēc dažādiem parametriem. Pirmkārt, būtu nepieciešams pievērst īpašu uzmanību materiālam, no kura ārdurvis var tikt izgatavotas. Starp populārajiem tipiem ir kokmateriālu, PVC, metāla jeb dzelzs durvis. Turklāt pārdošanā var atrast savādāka veida durvju konstrukcijas. Protams, tie nav tik populāri klientu starpā, it īpaši stikla ārdurvis.
Koka ārdurvis jau ir diezgan izplatītas, tā kā tās būs ļoti izturīgas un paspilgtina mājas ārpusi. Taču šādu ārdurvju lielā popularitāte jau ir nedaudz samazinājusies, šis apstāklis ir saistīts ar tādu lietu, kad tirgū ir metāla durvis dzīvoklim, kas rada lielāku drošības sajūtu.
Mūsdienīgas plastmasas ārdurvis dzīvoklim un privātmājai ir ne mazāk populāras. Viņu ražošanai tiks izmantoti plastmasas profili un plastmasas loksnes. Starp loksnēm jau tiek izvietota izolācija, kura palielina produkta siltuma izolācijas iespējas.
Tajā pat brīdī vispopulārākais veids būs metāla ārdurvis privātmājai un dzīvoklim. Tas ir saistīts ar faktu, kad tiem ir augstas drošības īpašības. Kad tie ražotas metāla ārdurvis, ir izmantota standarta tērauda loksne, kuras biezums var būt 2 mm. Jo ir resnāks materiāls, jo būs augstāka konstrukcijas izturība.
Bez šaubām, priekš tam, lai ārdurvis ir kā mājas drošība, gan arī rota, labāk jau ir piemeklēt moderno variantu. Tie noteikti būs ražoti konkrēti no atšķirīgiem izejmateriāliem, kā arī tiem ir īpašas stila iezīmes. Durvis var būt atšķirīgas viena no otras arī jau pēc tā, kāda veida būs slēdzenes metāla durvīm vai arī cita veida durvīm.

Izvēles kritēriji, meklējot ārdurvis privātmājām

Mūsdienu būvmateriālu un pakalpojumu tirgus ir nepārprotami pārpildīts jau ar piedāvājumu, kādas tad varētu būt ārdurvis dzīvoklim vai privātmājām. Tanī pašā brīdī varētu novērot visdažādāko cenu variācijas, dažādus izejmateriālus, ļoti dažnedažādas durvju slēdzenes un arī stili. Izlemt, kāda tipa ārdurvis dzīvoklim ir vislabākās, nav īpaši viegli. Visbeidzot, iegādājoties, vajadzētu skatīt vairāk:

  • drošības aspekts;
  • trokšņu absorbācijas un siltuma izolācijas īpašības;
  • ārējais dizains;
  • izturība pret ietekmi;
  • atbilstoša cenu.

Ārdurvīm vajadzētu būt vienkārši izmantojamām, vienkārši veramām ciet kā arī veramām vaļā, un jānovērš iepriekš negaidīta atvēršanās, kad slēdzene ir neaizslēgta. No konstrukcijas elementiem sevišķa vērība jāpievērš ārdurvju vērtnēm, konstrukcijām, eņģēm, iebūvētai actiņai, kā arī būtiskas jau ir slēdzenes metāla durvīm un cita veida durvīm.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *