SOS ATSLĒDZNIEKU SERVISS PAR PATĪKAMĀM CENĀM

Attapties pie aizslēgtām durvīm un saprast, ka atslēga ir pazudusi vai kaut kur atstāta, nav neviena cilvēka dienas plānos. Šādi var gadīties gan ar dzīvokļa, gan automašīnas atslēgām, un kopumā tā ir visai nepatīkama pieredze. Ne vienmēr mums viena zvana attālumā ir cilvēks, kuram ir uzticēta rezerves atslēga, pie tam, šādu praksi nemaz tik daudzi vairāk nepiekopj. Ir atrodami dažādi servisi, kuru galvenā darbības sfēra ir sos durvju atvēršana. Nereti šos pakalpojumus izmanto durvju, auto durvju, seifu atmūķēšanai, kā arī veic durvju remontu. Slēdzenes maiņa un durvju remonts vai restaurācija ir papildus pakalpojumi, kuru nepieciešamība nav nemaz tik maznozīmīga kā sākumā varētu likties. Kā jau tehnoloģiju laikmetam pienākas, pakalpojumu var ērti pieteikt ne tikai zvanot, bet izmantojot arī WhatsApp lietotni, kur varat nosūtīt arī durvju attēlu, lai meistaram būtu vieglāk sagatavoties darbam un uzzināt vairāk par pašu darbu. Šī informācija arī palīdzēs sniegt precīzāku informāciju par izcenojumu.

SOS ATSLĒGU MEISTARS PĒC IZSAUKUMA NEATLIEKAMĀS REIZĒS

Atslēdznieks var palīdzēt dažādos gadījumos, kad ir nozaudēta vai nolūzusi atslēga. Piemēram, auto durvju atvēršana gan salonam, gan bagāžniekam būs ideālais risinājums gadījumos, kad atslēga ir palikusi aizdedzē un, vadītājam atrodoties ārpus automašīnas, tajā vairs nav iespējams iekļūt. Automašīnas durvju atvēršana tiešām ir glābiņš reizēs, ja salonā ir palikuši mazi bērni vai dzīvnieki. Pakalpojums lieti noderēs arī tiem, kuriem ir pazudušas vai nolūzušas mājokļa durvju atslēgas un nav iespēju tikt savā īpašumā. Šis pakalpojums var tikt sniegts arī reizēs, kad nepieciešams atvērt garāžas durvis. Ir iespējams atvērt praktiski jebkura tipa durvis, gan tādas, kurām slēdzene uzstādīta pirms 30 gadiem, gan tādas, kurām pirms gada, ieskaitot metāla durvju komponentes. Darbs tiek padarīts maksimāli īsā laika posmā, atkarībā no sarežģītības pakāpes. Cenas tiek noteiktas individuāli, balstoties uz darba sarežģītības pakāpes.

VAI GUDRI MĒĢINĀT DURVIS ATMŪĶĒT PAŠROCĪGI?

Labs sava amata meistars ir spējīgs atmūķēt jebko, vienalga vai tas ir seifs, garāžas durvis vai automašīna. Ja gadījusies liksta ar nozaudētu atslēgu, tad labāk uzreiz meklēt atslēdznieku, nekā skādi mēģināt labot pašu spēkiem, jo var radīt vēl lielākas problēmas. Vislabāk jebkura veida darbu uzticēt profesionāļiem!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *