ĀTRI UN ĒRTI ATSLĒDZNIEKU PAKALPOJUMI RĪGĀ UN APKAIMĒ

Vai esat kādreiz piedzīvojuši situāciju, kad pārnākot mājās, saprotat, ka atslēgas nav un iekšā tikt nav iespējams? Visticamāk, tas notiks visnepiemērotākajā brīdī. Durvju atvēršana ir pakalpojums, kas radīts speciāli šādiem gadījumiem un paralēli tiek piedāvāta arī iespēja slēdzeni nomainīt. Visiem patīk mūsdienīgi uzņēmumi, tādēļ sos durvju atvēršanas serviss to ir ņēmis vērā un klientiem piedāvā sazināties ne tikai telefoniski, bet arī dažādās saziņas vietnēs. SOS durvju atvēršana ir pakalpojums, kas izglābs ik vienu, kurš nonācis šādā nelaimē. Viss notiek ļoti vienkārši – piesaki pakalpojumu Whatsapp vai zvanot pa tālruni- durvju atvēršana, cena, kurai būs noteikti pieņemama un pēc tā apstiprināšanas, meistars drīz vien būs klāt.

KUR ATRAST SOS ATSLĒDZNIEKU?

SOS atslēdznieka pakalpojuma nepieciešamība var būt dažādās dzīves situācijās. Automašīnas bagāžnieku un aizkritušu auto salonu durvju atvēršana ir viens no populārākajiem pakalpojumiem. Pat visuzmanīgākajam cilvēkam var rasties neparedzētas likstas saistībā ar nejauši aizcirstām automašīnas durvīm, it īpaši nepatīkami tas ir tad, ja auto ir palikuši mājdzīvnieki vai mazi bērni. Taču, ja esat pārradies mājās no darba konstatējat, ka mājas durvju atslēga ir nozaudēta vai vēl ļaunāk – tā nolūzt slēdzot vaļā durvis, bez atslēdznieka nemaz iztikt nevarēs, lai kā arī negribētos. Durvju slēdzeņu atmūķēšana neprasa daudz laika, jo meistari zina un izprot, cik nepatīkama ir šī situācija un, ka tā ir jānovērš pēc iespējas ātrāk. Interesanti, ka var pieteikt arī seifa atslēgu atmūķēšanu.

SOS ATSLĒDZNIEKI LATVIJĀ

SOS atslēgu meistaram šķērslis nav nekāda veida slēdzenes un durvis. Atslēdznieka palīdzību var meklēt arī gadījumos, ja ir problēmas ar seifa atvēršanu, kurā atrodas dažādas vērtslietas un arī ieroči. Jebkurš speciālists apliecinās, ka labāk atstāt visus remontdarbus meistara rokās un nemēģināt durvis atmūķēt pašiem, jo šādi tās var nobloķēties vēl vairāk un radīt papildus problēmas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *