ELEGANTI UN GAUMĪGI DRUKAS DIZAINI SIENAS UN GALDA KALENDĀRIEM.

Ja uzmetam aci kalendāram, kas karājas pie sienas vai stāv uz mūsu darba galdiem, saprotams, ka nekad nedomājam par to, kā tie tiek veidoti, taču process ir interesants, it īpaši reizēs, ja kalendārs ir veidots pēc pasūtījuma. Ja, dzīvojot digitalizācijas laikmetā, kādreiz aizdomājamies par to, cik daudz agrāk pierastu lietu nu ir kļuvušas elektroniskas, tad kalendārs nav no tiem, kas gulstas aizmirstībā. Tas ne tikai pilda savas pamata funkcijas, bet arī kalpo reprezentatīviem mērķiem, piemēram, kā dāvana biroja darbiniekiem.

Protams, ir pieejamas dažāda veida programmas, kas to visu piedāvā izdarīt pašiem, bet, ja esat nopietns uzņēmums, kas novērtē kvalitatīvus risinājumus itin visā, kalendāru izgatavošana profesionālā tipogrāfijā būs labākais risinājums.

Uzzināt vairāk – šeit!

VAI SPECIĀLI PASŪTĪTIE KALENDĀRI IETVER VISU INFORMĀCIJU?
Kad tiek veidoti darbi, kuros svarīgs dizains un klienta iesaiste, rezultāts nevar neizdoties. Svarīgi ņemt vērā pasūtīto kalendāru izmērus un proporcijas, jo svarīgi visus parametrus pielāgot drukas iekārtām, lai iegūtu labāko risinājumu. Aizmirsīsim par izlaistām vārda dienām, nekorektiem datumiem un nepareizām svētku dienām – visa informācija, pirms sūtīšanas uz druku, tiek rūpīgi pārbaudīta. Kalendāros var tikt iekļauta arī dažāda cita veida informācija, ja klientam tas ir aktuāli. Zelta vidusceļa atrašana visu parametru saderībā, nozīmē lielisku gala rezultātu!

CIK LIELĀ TIRĀŽĀ IR IESPĒJAMS PASŪTĪT KALENDĀRUS?
Dažāda veida drukas pakalpojumi pēdējos gados piedzīvo sava veidu otru elpu, kas liek sasparoties un piedāvāt jaunus risinājumus un pakalpojumus gan juridiskām, gan fiziskām personām. Neatkarīgi no tā, vai klientam nepieciešami sienas kalendāri, galda kalendāri vai personalizēti kalendāri, kalendāru druka tiek veikta ātri un kvalitatīvi. Pasūtījumu cenas parasti tiek norādītas par vienu vienību, ja tiek sūtīti kalendāri noteiktā tirāžā. Katrs pasūtījums ir pilnībā personalizējams, tādēļ šī ir lieliska iespēja savā īpašumā iegūt kalendāru, kas ir, piemēram, uzņēmumam nozīmīgos krāsu toņos.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *