KĀ IZVEIDOT SAVU KALENDĀRU?

Par pirmā kalendāra rašanos īsti konkrētu ziņu nav, vien tas, ka tas radies Kurzemē ap 17. vai 18. gadsimtu. Ja, dzīvojot digitalizācijas laikmetā, kādreiz aizdomājamies par to, cik daudz agrāk pierastu lietu nu ir kļuvušas elektroniskas, tad kalendārs nav no tiem, kas gulstas aizmirstībā. Kalendārs ir it kā vienkārša lieta, ko redzam savās mājās un darba vietās, tas ir maksimāli personalizējams un pielāgojams. Kalendāru izgatavošana un personalizēšana ir pieejama jebkuram interesantam, pat bez maksas interneta vidē, taču uzņēmuma reprezentatīviem nolūkiem vislabāk izvēlēties speciālās drukāšanas darbnīcas.

VAI KALENDĀROS REDZAMĀ INFORMĀCIJA TIEK PĀRBAUDĪTA?

Dizaina izveide un izvēle ir neatsverama kalendāru drukas daļa. Jautāsiet kādēļ tā? Atsevišķi kalendāru dizaina veidi prasa pielāgotas iespiešanas vajadzības, kā arī iesiešanas un noformēšanas veidu. Ja tiek veikts pasūtījums speciāli veidotiem un drukātiem kalendāriem, tad varat būt droši, ka viss tiek nostrādāts perfekti no A-Z, ieskaitot visu vārda dienu un svētku iekļaušanu aktuālā redakcijā. Ja nepieciešams var vienoties arī par specifiskas informācijas iekļaušanu kalendārā. Pēc klienta vēlmju uzklausīšanas, tiek izveidots zelta vidusceļš – makets, kas atspoguļo vēlmes un reālās iespējas, kas bieži vien sader kā cimds ar roku. Pilnīgi nepieņemami būtu taupīt uz materiālu vai drukas tehnikas rēķina, tādēļ skaidrs, ka visas cenas ir adekvātas un piedāvātā kvalitāte ir teicama. Kalendāri tiek izgatavoti ciešā sadarbībā ar klientu.

KĀ VEIDOJAS KALENDĀRU CENA?

Dažāda veida drukas pakalpojumi pēdējos gados piedzīvo sava veidu otru elpu, kas liek sasparoties un piedāvāt jaunus risinājumus un pakalpojumus gan juridiskām, gan fiziskām personām. Sienas kalendāri, galda kalendāri, kalendāri ar īpašiem attēliem – viss ir iespējams un realizējams, turklāt bez vilcināšanās un augstākajā kvalitātē. Pasūtījumu cenas parasti tiek norādītas par vienu vienību, ja tiek sūtīti kalendāri noteiktā tirāžā. Ņemot vērā to, ka katrs pasūtījums ir pilnībā personalizējams, tad nedrīkst palaist garām iespēju tikt pie sava kalendāra.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *