KĀDUS LOGUS IZVĒLĒTIES SAVAM MĀJOKLIM?

Kad pienācis laiks domāt par logiem, kas kalpos Jūsu mājoklī, klientiem mūsdienās ir daudz un dažādas iespējas no kā izvēlēties. Visbiežāk, klientu izvēle krīt par labu plastmasas logiem, taču arī koka logi un alumīnija logi ar vien biežāk redzami dažādu namu fasādēs. Lieliskas energoefektivitātes nodrošināšanai ir jāizvēlas kvalitatīvas preces un pakalpojumu sniedzēji, lai vēlamais līmenis tiktu sasniegts un noturētu savas pozīcijas. Labas ārdurvis ir vēl viens energoefektivitātes celšanas objekts. Dzelzs ārdurvju montāžai izvēlas gan tie, kuri dzīvo privātmājās, gan dzīvokļos. Plastmasas logi ir lielisks risinājums jebkura tipa telpām un Latvijā pakešu logi ir TOP montāžas prece jau vismaz gadus divdesmit(vairāk skatīt te – pvc durvis). Ja nepieciešami jumta logi, tad PVC būs labākais risinājums.

POPULĀRĀKIE LOGU VEIDI LATVIJĀ?

Klientiem ir iespēja izvēlēties ne tikai PVC logus. Koka un alumīnija logi ir teicamas alternatīvas logu montāžai. Piedevām visām labajām šādu logu īpašībām, alumīnija logi ir arī ugunsdroši. Tā būs vislabākā izvēle ne tikai mājokļos, bet arī biroju ēkām un rūpnieciskām-industriālām būvēm. Maldīgi uzskatīt, ka alumīnija logu rāmji ir pelēcīgi metāliskos toņos, jo logu rāmjus var izvēlēties dažādās krāsās, piemērotus fasādei. Vēl viens logu veids līdzās PVC logiem, ir koka logi. Daudziem ir maldīga izpratne par koka logiem un to īpašībām, jo pastāv uzskats, ka tie sastāv no plānas stikla rūts un skala platuma rāmja. Koka logu rāmji ir līdzīgi plastmasas – tie darbojas pēc vienas sistēmas un nodrošina tik pat lielu termoregulāciju, ventilāciju un izolāciju kā plastmasas logi. Koka logu uzbūvē visi mehāniskie risinājumi ir tādi paši kā plastmasas un alumīnija logiem, ieskaitot ventilācijas iespējas un hermētiskumu.

APDARES DARBU VEIKŠANA PĒC LOGU MONTĀŽAS

Kad logi ir iebūvēti, laiks montēt palodzes. To, vai būs nepieciešami apdares darbi, klients izvēlas pasūtījuma veikšanas brīdī, lai varētu optimālāk veikt aprēķinu un sastādīt tāmi. Šo pakalpojumu parasti sniedz tas pats montāžas uzņēmums, kas montē jaunos logus. Montētās palodzes ir piemērotas uzstādītajiem logiem un to platums var variēt pēc klienta vēlmēm.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *