KUR PASŪTĪT DĀRZA MĒBELES UN SPĒĻU LAUKUMIŅUS BĒRNIEM?

Dažāda veida kokapstrādes uzņēmumi nevar sūdzēties par pircēju trūkumu, jo kokapstrāde ir viena no izplatītākajām un pieprasītākajām amatniecības jomām visā pasaulē. Viss, sākot no galdiem un krēsliem un nobeigumā pat ar tādiem lielformāta projektiem kā bērnu spēļu laukumiņi un pat pārvietojamās pirtis, ir iespējams pasūtīt un iegādāties tepat Latvijā, tādējādi, atbalstot latviešu ražojumus un ekonomiku. Latviešu amatnieki rada tirgū konkurētspējīgu produkciju, un sev noderīgas preces varēs atrast gan tie, kuriem ir nepieciešamas koka mēbeles dārzam, gan tie, kuriem ir jāceļ jauna lapene vai pat rodas nepieciešamība pēc koka bērnu rotaļu laukuma un smilškastēm vai pat veselas pirts mucas formā. Visa panākumu atslēga slēpjas spējā sastrādāties amatniekam ar pasūtītāju, jo šādi ir iespējams paveikt brīnumu lietas!

LATVIJĀ VEIDOTAS DĀRZA MĒBELES UN BĒRNU SPĒĻU LAUKUMI

Privātmāju īpašnieki zina, cik svarīgi ir rūpēties ne tikai par māju, bet arī pagalmu un dārzu(skatīt vairāk te – https://vud.lv/produkti/). Daudzi izvēlas zālājā vai lapenē izvietot dažādas dārza mēbeles no koka, kā arī iepriecināt ģimenes jaunākos pārstāvjus ar jauku spēļu laukumu. Dārza mēbeles no koka kalpos ilgi, jo parasti tiek veidotas no izturīga materiāla, kas tiek apstrādāts pret bojāšanos un nodrošina vieglu mēbeļu kopšanu. Bērnu laukumiņus var izbūvēt pēc sirds patikas, iekļaujot ne tikai šūpoles un smilšu kasti, bet arī slidkalniņus un daudz ko citu. Koka rotaļu laukumiņos ir iespējams izveidot gan šūpoles, gan slidkalniņus, kā arī dažāda cita veida aktivitātes, piemēram smilšu kastes un kāpšļu sienas. Dārza mēbeles no koka un bērnu rotaļu laukumi ir izgatavojami saskaņotā dizainā un krāsās, lai pagalma iekārtojums būtu acij tīkams, ne tikai funkcionāls.

KOKA PIRTIS NOMAI KATRAM INTERESENTAM

Jau 19. gadsimtā pirtis bija atrodamas teju katrā Latvijas lauku sētā. Saprotams, līdz mūsdienām šī tradīcija nav saglabājusies pilnībā, jo paradumi mainās ātros tempos, taču, pirtis un kubli arī tagad ir atpūtnieku pieprasītas. Pirts rituāli mūsdienās daudziem ir atslābināšanas un relaksācijas veids pēc garas darba dienas vai grūtas nedēļas. Pirts un kubla noma nav tik dārga kā varētu sākumā šķist, tādēļ tā ir lieliska alternatīva ierastai atpūtai nedēļas nogalēs. Pirts mucas formā ir viegli transportējamas, ātri uzsilst un ir izmantojamas jau drīz vien pēc iekurināšanas. Pirts īre ir pieejama ikvienam interesentam, tās ir vienkāršas savā uzbūvē taču pilnībā funkcionālas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *