JAUNĀKĀS TENDENCES LOGU MONTĀŽA

Populārākā izvēle klientu vidū, kad ir runa par logu iebūvēšanu vai nomaiņu, ir plastmasas logi. Deviņdesmito gadu beigās, arī celtniecībā parādījās jaunas un tobrīd Latvijā ne tik izplatītas vēsmas. Tos uzstāda gan dzīvojamajām, gan saimniecības telpām, tie ir pieejami dažādos izmēros un formās, ar un bez vērtnēm, kā arī populāras līdz ar to ir šāda paša tipa durvis balkoniem, lodžijām un izejām uz pagalmu. Kvalitatīvie pvc logi un to  montāža ir pasākums, kas sevī ietver visu – sākot no veco logu demontāžas un beidzot ar palodzes uzstādīšanu.

KUR UZSTĀDĪT JAUNOS LOGUS?

Logu montāžas pakalpojumu sniedzēji, bieži vien piedāvā dažādus saistītos papildus pakalpojumus. Ar labiem logiem komplektā ir jābūt arī labām durvīm. Lai nodrošinātos pret nelūgtu ciemiņu apmeklējumiem, daudzi seko līdzi tendencēm arī durvju montāžas pakalpojumos. PVC durvis ir līdzīgas tām, kuras esam raduši redzēt balkonos un lodžijās. PVC durvis ir ērti uzstādīt palīgēkās un vietās, kur, varbūt, pat nav vajadzīga loga rūts. Šāda veida durvis ir ērts risinājums sētas vai palīgēku durvju montāžas gadījumos. Savukārt metāla durvis varam redzēt pie dzīvokļu un māju parādes ieejām. Mūsdienās visas ražotās durvis tiek uzstādītas ar ārkārtīgi drošām atslēgām.

KAS VEIC APDARES DARBUS UN MONTĒ PALODZES?

Pēc logu montāžas noteikti ir nepieciešams veikt arī iekšējās un ārējās apdares darbus, lai neatkarīgi no gadalaika logi pildītu savu funkciju pilnībā, nerastos problēmas ar telpas apkurināšanu, vēdināšanu, liekām smakām un daudz ko citu. Nepieciešams ielāgot, ka kvalitatīvi un pareizi uzstādīti logi, novērš kondensāta un pelējuma sēnīšu rašanos, kas, savukārt, sniedz papildus drošības sajūtu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *