Kādā veidā sākt plānot remontu?

Nekāds remontdarbu vai būvniecības plāns nevar būt bez vajadzīgo materiālu iegādes apdarei vai celtniecībai. Un te rodas apjukums: “Kur labāk to tad visu nopirkt?”. Ir skaidrs, ka ikviens klients grib iegādāties labas kvalitātes apdares materiālus un drošu santehniku, bet tanī pašā brīdī ekonomēt līdzekļus. Cilvēkiem, kam šajā sfērā vispār nav pieredzes, tādu izvēli izdarīt varētu būt salīdzinoši smagi. Mūsdienās visu nepieciešamo varēsiet iegādāties dažādos variantos – profesionālā veikalā, kā piemēram,, tāds var būt arī interjera veikals, online veikalos, atrodot produkciju reklāmas brošūrās vai arī žurnālu sludinājumos, kā arī lielos būvniecības preču lielveikalos. Kādi ir galvenie apdares materiāli, ko jāmeklē te vai kā izplānot savu remontu, noskaidrot var tālāk rakstā.

Ko tieši izmantot vannas istabas sienu apdarei vai arī ko labāk klāt guļamistabā uz pašas grīdas?

Remonts – grīdas un arī sienu apdares izvēle, tiek pētīta santehnika un arī skatītas mēbeles pēc pasūtījuma vai gatavas. Kādā veidā pareizi izvēlēties sienu apdari? Vislabāk būtu pieskaņot grīdai, lai radītu kopējo tēlu. Piemēram, ja vairāk patīk pelēks parkets, šajā gadījumā uz sienām iederēsies tapetes baltā krāsā vai arī krāsotas sienas, piemēram, ar akcenta sienu – pelēku. Viennozīmīgi tas, kas tad ir labāks sienu apdarei – papīra tapetes, gatavas krāsotas sienas vai flīzes, ir atkarīgs tikai no cilvēka vēlmēm un istabas. Kā piemēram, bērnu istabā būs piemērotas fototapetes, šeit var tikt izvietots zīmējums, kuru vēlāk var nomainīt. Bet, piemēram, vannasistabā labas būs flīzes. Grīdām labi iederēsies parkets vai arī lamināta grīdas dēļi, bez tam šodien lamināts pilnībā var atdarināt naturālo koku, taču būs jūtami izdevīgāks nekā parkets. Varētu pat likt mīksto segumu, kas tad izcili izskatās guļamistabās. Tagad daudziem jauninājums ir linolejs, jo šis materiāls ir pilnveidots – mūsdienās linolejs jau ir samērā spēcīgs, var noslāpēt skaņas, turklāt tas ir un būs ļoti mīksts. Tādējādi nebūs satraukuma, kad mazulis savainosies vai saplīsīs kāds virtuves trauks. Kā arī nozīmīga lieta jau ir santehnika – keramikas vai akmens izlietnes, podi ar jau iebūvētu un brīvi stāvošu ūdens kasti, pie sienas piekaramie tualetes podi, kas būs diezgan ērti izmantošanā. Nevienu vairs neizbrīnīsi ar Soft close opciju, bet tajā pat brīdī podos tagad tiek iebūvēts ūdens ekonomijas režīms, kas jau ir samērā nozīmīga opcija. Līdz ar to ir ieteicams iepazīties ar modernās santehnikas tehnoloģiju jaunumiem.

Kādā veidā izvēlēties būvniecības salonu?

Latvijā ir samērā daudz būvniecības veikalu. Taču biežāk tādi veikali ir kā hipermārketi, kur pārdevēji nereti paši nemaz nav informēti tieši par materiālu ieklāšanu vai kādām īpašībām. Tāpēc ir rekomendējams savu uzmanību pievērst cita veida veikaliem, piemēram, tāds var būt interjera veikals. Šādos veikalos ir pieejami materiāli apdarei, dizainu piemēri un vēl profesionāli speciālisti, kuri profesionāli izlīdzēs izdarīt izvēli. Bez šaubām, uzmanīgi izpētiet klientu atsauksmes, lai vēlāk nenāktos vilties un apskatiet preču klāstu. Šeit vajadzētu būt labiem materiāliem, kas jau ir pierādījuši savu kvalitāti jau gadiem ilgi. Kā arī kopā Jūs varēsiet sameklēt ideālāko veidu priekš Jums!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *