Vajadzīgas flīzes vai arī lamināts – kur doties vai kā var piemeklēt?

Sākot remontdarbus, iesācējiem ir grūti izplānot, kā izvēlētie apdares materiāli izskatīsies dzīvē: krāsa uz sienām var izrādīties tumšāka, kā izskatījās uz piemēra, un vieglais raksts uz flīzēm var izlikties par uzbāzīgu, kad tiks ieklāta visa siena. Taču, ko tieši darīt, ja nepieciešama jauna santehnika? Pavisam nav īsti saprotams. Bez šaubām, vislabāk būtu griezties tieši pie nozares speciālistiem, kuri varēs palīdzēt kā izplānot interjeru, gan arī piemeklēt vislabākos materiālus. Jau par to, kāds tad apdares materiālu un interjera veikals varēs sniegt palīdzību un kā sākt plānot remontu, uzzināt vairāk var tālāk tekstā. Var uzzināt vairāk uzņēmuma mājas lapā, kā arī zemāk rakstā!

Vannas istaba vai virtuve – apdares materiālu izvēlēšanās

Viens no pazīstamākajiem materiāliem jau ir flīzes. Kuras var būt keramikas, mozaīkveida, stikla vai arī akmens flīzes. Nokrāsu dažādība arī Jūs spēs pārsteigt. Dažādības dēļ viņas izmanto ne vien vannasistabā, taču vēl pārējās telpās. Flīzes ir spēcīgas un pienācīgi iztur ķīmiskās vielas. Pazīstams materiāls ir dabīgais parkets. Tas ir diezgan kaprīzs, bet kopā ar pienācīgu kopšanu kalpos ilgstošu laiku. Parketa dēļi nepanes mitruma vai temperatūras svārstības, nebūs izturīgs tieši pret ūdeni, kā arī agresīvām ķīmiskām vielām. Standartā parkets netiek likts vannas istabā, virtuvēs un priekštelpās – tā kā tur tas ātrāk sabojāsies. Taču guļamzonai, dzīvojamajai istabai un bērnu istabām tas ir piemērota izvēle: patīkami pieskarties, slāpē skaņas un būs ekoloģisks. Lamināts ir labākā parketa aizstāšanas opcija, tas ir silts un mazāk kaprīzs, turklāt tas ir lētāks. Šodien ir uzlabots arī linolejs – tas palika spēcīgāks un daudzveidīgāks. Pie tam kvalitatīvs linolejs būs daudzgadīgs un mūsdienīgs risinājums, turklāt to var uzlikt pašu spēkiem. Sienu apdarē jau var izvēlēties ne vien tapetes, bet arī flīzes kā alternatīvu. Ja izvēlēties tapetes, to iespēja izvērsties ne tikai stilos, bet arī materiālu ziņā ir milzīga. Santehnika arī pieder tieši pie materiāliem priekš apdares. Augstas kvalitātes krāni, dušas iekārtas, podi un vanna ir neaizstājama lieta. Šodien tas viss jau ir pilnveidots, tāpēc vislabāk pasūtīt modernas versijas, jo šāda santehnika sniedz palīdzību taupīt ūdens tēriņus un arī atvieglo kopšanu.

Vai tiešām interjera veikals varēs palīdzēt remonta izplānošanā?

Ja ir ieskats jau par to kādi tad apdares materiāli pastāv, taču nav saprotams, kādi tieši materiāli būtu atbilstošākie tieši jūsu gadījumā, šajā gadījumā labākais rīcības veids ir griezties specializētā veikalā, kurā būs ne tikai apdares materiālu piedāvājuma klāsts, bet arī profesionāli speciālisti, kas izlīdzēs piemeklēšanā un varēs sniegt savas rekomendācijas. Protams, materiālus apdarei iespējams pasūtīt interneta veikalā, taču šajā gadījumā Jūs nevarēsiet saņemt tik pilnīgu atbildi, kā satiekoties personīgi. Tāpēc vienmēr apskatiet atsauksmes par izvēlēto veikalu, bet izvēli labāk būtu veikt būtu uz vietas. Labs interjera veikals atšķiras ar tām lietām, kad šeit strādā tādi speciālisti, kas varēs sniegt rekomendācijas pat stila veidošanā un dažādu materiālu apvienošanā. Der pievērst vērību materiālu ražotājiem, tā kā pat pie zināmiem pārstāvjiem var atrast izmaksu ziņā adekvātus materiālus, taču tieši kvalitāte būs tas, par ko Jūs nenožēlosiet. Svarīgākais ieteikums – uzdodiet jautājumus. Labi darbinieki būs tiešām ieinteresēti kvalitatīvā apkalpošanā, ka arī noderīgu ieteikumu došanā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *