KĀDAS IR MAKSIMĀLĀS AIZDEVUMA SUMMAS TIEŠSAISTES AIZDEVUMIEM?

Visā pasaulē dažāda veida kredīti un aizdevumi ir ierasta prakse jau gadu simtiem. Lielākā daļa aizdevumu ņēmēju naudu izmanto dažādu pēkšņu situāciju risināšanai un izdevumu segšanai, piemēram, par medicīnu. Patēriņa aizdevumus ir iespējams saņemt ne tikai bankās, bet arī ar interneta starpniecību dažu minūšu laikā. Lai elektroniski aizpildīts aizdevuma pieteikums, būtu juridiski legāls, ir nepieciešams autorizēties ar internetbanku, kas kalpo kā sava veida elektroniskais paraksts. Aizdevumu ir iespējams ņemt uz desmit gadiem un summā līdz pat divdesmit pieciem tūkstošiem eiro, kas ir pietiekoši liela summa neparedzētiem izdevumiem vai biznesa ieceru realizācijai. Var uzzināt vairāk uzņēmuma mājas lapā,  kā arī zemāk rakstā!

VAI IR VAJADZĪGA ĶĪLA FINANSĒJUMA PIEŠĶIRŠANAI?

Ilgtermiņa aizdevums nebūt nav sliktākais, kas vien var būt, taču, šāds uzskats ir maldīgs. 500 eiro ir zemākā summa, ko ir iespējams saņemt kā patēriņa aizdevumu. Šādu naudas summu var ātri vien atmaksāt dažos mēnešos jebkurš ar regulāriem ienākumiem. Aizdevumu ir iespējams saņemt uz laiku līdz pat 10 gadiem un summu 25 tūkstoši eiro, kas nozīmē to, ka aizņemoties šādu summu, vidējās izmaksas aizdevuma segšanai būs aptuveni 265 eiro eiro mēnesī. Procentu maksa tiek ierēķināta ikmēneša maksājumā. Procentu apmērs var svārstīties atkarībā no aizdevuma summas.

KĀ PIETEIKTIES FINANSĒJUMAM?

Lai saņemtu aizdevumu ir jāveic dažas vienkāršas darbības, kas ir izdarāmas tiešsaistē. Šāda veida aizdevumi tiek piešķirti personām, kuri ir sasnieguši vismaz 21 gada vecumu, ir regulāri un pietiekami ienākumi un nav kavēti citi kredītmaksājumi. Lēmums par kredīta piešķiršanu tiek pieņemts, aptuveni, stundas laikā un ziņa tiks nosūtīta uz pieteicēja e-pastu un mobilo tālruni. Lai saņemtu šāda veida aizdevumu, nav nepieciešama ķīla, kas daudziem atvieglo aizdevuma saņemšanas procesu.

Kredītsaistības noteikti nav bieds, par spīti tam, ka mediji apgalvo pretēji. Šāda veida aizdevumu izmanto gan fiziskas, gan juridiskas personas pēkšņu izdevumu segšanai. Pieteikumus tiešsaistes kredītam ir iespējams nosūtīt pat brīvdienās un nakts stundās. Lai arī tiek piemērots neliels uzcenojuma procents, neatkarīgi no tā ilgtermiņā vienalga ir izdevīgāk maksāt mēneša maksājumu, nekā uzreiz atrast salīdzinoši lielu naudas summu pirkuma veikšanai.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *