KĀDOS VEIDOS VAR VĀRĪT KAFIJU?

Kafija ir dzēriens bez kura nav iedomājama pasaule rīta stundās. Tas ir tik pazīstams dzēriens, ka tam par godu ir veidojusies vesela profesija – barista – kafijas pagatavošanas meistars. Miljardiem cilvēki savu rītu sāk ar tasi karstas, smaržīgas kafijas, lai savām dienas gaitām piešķirtu mundrumu un vitalitāti. Izšķir četru veidu dažāda veida kafijas pupiņas, kas savukārt, kalpo par pamatu dažnedažādu kafijas dzērienu pagatavošanai, turklāt, populāri ir arī kafijas liķieri un citi alkoholiski dzērieni. Dažādie kafijas pagatavošanas piederumu nosaukumu liecina par to, cik atšķirīgas mēdz būt kafijas gatavošanas tradīcijas visā pasaulē. Mūsdienās kafija tiek gatavota, galvenokārt, divējādi – ar apliešanas metodi vai kafijas automātā. Varam droši apgalvot, ka kafijas automāts ir nepieciešams jebkurā virtuvē. Var uzzināt vairāk uzņēmuma mājas lapā, kā arī zemāk rakstā!

KAFIJAS AUTOMĀTU KLĀSTS VEIKALOS

Mūsdienās, veikalu plaukti var lepoties ar visplašāko kafijas pagatavošanas palīglīdzekļu klāstu – gan speciālos biķerīšus turku kafijai, populāro franču presi, kas ir lielisks palīgs kafijas gatavošanai vairākiem cilvēkiem, mokas kanniņu, kuru izmanto itāļi, un, protams, dažāda veida kafijas automātus, kas palīdzēs baudīt ne tikai ņipru espresso, bet arī maigu latti un citus kafijas dzērienus. Kafijas automāti mūsdienās atvieglo arī kafijas pupiņu malšanu, jo dara to paši pirms kafijas gatavošanas, kas dzērienu padara īpaši aromātisku un garšas pārpilnu. Ja vēlaties mazu, klusu, bet spējīgu kafijas pagatavošanas ierīci, iesakām izvēlēties kapsulu automātus, kuri pagatavos smaržīgu un gardu dzērienu mazāk kā minūtes laikā. Klasiskāku vērtību piekritēji novērtēs espresso automātus, kuros izmanto kafijas spilventiņus, vai parastos kafijas automātus, kuros tiek izmantoti filtri.

KAFIJAS AUTOMĀTU SERVISS UN NOMAS PAKALPOJUMI

Kafijas automāta iegāde noteikti nav dēvējams par izdevumu, bet par ieguldījumu, īpaši tad, ja kafiju dzerat ikdienā. Gribam to vai nē, bet jebkura tehnika mēdz iziet no ierindas, tādēļ kafijas automātu serviss un labošana noteikti ir labs pakalpojums ik vienam, kura kafijas gatavošanas iekārtai ir nepieciešams serviss vai apkope. Nedrīkst nepieminēt arī kafijas automātu nomas pakalpojumu, ko noteikti novērtēs tie, kuriem nākas saskarties ar pasākumu organizēšanu un apkalpošanu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *