IETEICAMĀKĀS TENDENCES LOGU MONTĀŽAI

Logu loma ēku konstrukcijā ir ļoti svarīga. Mūsdienās izgatavotie logi stipri atšķiras no tiem, kādus bijām raduši redzēt pirms gadiem 30 un vēl agrāk. PVC, alumīnijs un koks ir populārākie materiāli, no kuriem izvēlas izgatavot logus. Pirms, aptuveni, 20 gadiem PVC logu montāža kļuva par vienu no lielākajām aktualitātēm celtniecībā. Sākotnēji biroju ēkās, ražotnēs un skolās, un pēcāk jau privātmājās, plastmasas logi stabili ieņēma pozīciju uz ilgu laiku. Koka logi to senākajā izpausmē, ir kļuvuši par retumu. Ja dzīvojat ūdens tuvumā, tad īpaši novērtēsiet iespēju logu montāžai papildus iegādāties arī insektu tīkla uzstādīšanu.

KĀDA VEIDA DURVIS IR VISIZTURĪGĀKĀS?

Mājās cilvēki atpūšas un uzkrāj spēkus jaunai darba dienai. Savās mājās, neaicinātus viesus vēlas redzēt reti kurš, nemaz nerunājot par tiem, kuri ļaunprātīgi iekļuvuši īpašumā(spied šeit – https://labologuagentura.lv/). Viens no labākajiem risinājumiem ir metāla durvju uzstādīšana, jo tās pilda dažādas funkcijas, ieskaitot laba mājas sarga lomu un tām ir ilgs kalpošanas laiks. Durvis ir iespējams izgatavot no dažādiem materiāliem, piemēram, PVC durvis ir populārs risinājums palīgēkām.

KĀ ATRAST PIEMĒROTĀKĀS PALODZES?

Iekšējās un ārējās apdares darbi ir svarīga logu montāžas sastāvdaļa, kas nosaka to, vai montētie logi spēs pildīt savu funkciju pilnībā kā nepieciešams. Pareiza gaisa cirkulācija telpā palīdz nodrošināties pret dažādiem nepatīkamiem pārsteigumiem. Palodzes ir obligāta sastāvdaļa jebkuram logam. Palodzēm ir ne tikai vizuāla un funkcionāla nozīme, bet arī tehniska. Ja zem montējamās palodzes atradīsies radiators, jāpārliecinās, ka netiks traucēta siltuma pievade telpā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *