LIETOTU UN JAUNU RIEPU ATŠĶIRĪBAS

Tieši riepu tehniskais stāvoklis spēlē lielu lomu drošības līmenī uz ceļiem. Riepu kvalitātes viens no pateicīgākajiem rādītājiem ir protektoru dziļums, kurš, ja ir pārāk sekls, padara tās neizmantojamas. Daudzi riepas izvēlas, balstoties uz cenas faktoru, kas ne vienmēr norāda uz riepu kvalitāti, jo, kā jau daudzās jomās, ne vienmēr dārgākais nozīmē labāko, taču taupīt arī nebūtu prāta darbs. Riepu garāža gaida ikvienu interesentu un neskoposies ar padomiem, kā arī lielisku riepu apkopes servisu. Kad jāmaina riepas, jāmeklē uzticama riepu garāža, kurā sniegs ne tikai konsultācijas, bet arī pieejami dažādi, ar riepām un riteņiem saistīti pakalpojumi.

DIAGNOSTIKAS UN RIEPU NOMAIŅAS SERVISA PAKALPOJUMI RĪGĀ

Riepu, riteņu un disku apkope ir vienots pakalpojumu kopums. Diski, daudzu uztverē, ir dekoratīvs elements un pat nenojauš, cik liela ir to loma visā automašīnas ritošajā daļā. Riepu garāžā šeit ne tikai veiks disku diagnostiku, bet arī labošanu un nomaiņu, ja tāda nepieciešama. Riepu uzglabāšanas pakalpojums ir ļoti populārs, jo daudziem nav iespēju uzglabāt savās mājās liekas četras riepas. Riepu cenas ir atkarīgas no ražotāja, tipa un citiem kritērijiem. Riepu stāvokli nosaka arī autovadītāju braukšanas paradumi.

KVALITATĪVAS RIEPAS JŪSU AUTOMAŠĪNAI

Riepu servisa piedāvājumā varam atrast gan jaunas, gan mazlietotas ziemas, vasaras un vissezonas riepas, kas piemērotas Latvijas klimatam visa gada garumā. Daudzi autovadītāji izvēlas iegādāties mazlietotas automašīnas riepas dēļ to cenas, jo tā var būt gandrīz uz pusi zemāka, kā jaunam riepu komplektam. Pastāv atšķirība tajā, ja lietotas riepas pērkat servisā vai, piemēram, pēc kāda sludinājuma. Pērkot riepas riepu garāžā, tās iepriekš tiek pārbaudītas un noteikti ir drošas lietošanai, taču pērkot no kādas privātpersonas, diemžēl, iespējams nopirkt kaķi maisā un palikt gan bez naudas, gan bez riepām. Riepu garāžas uzticamie darbinieki noteikti neliks vilties ne jums, ne jūsu auto.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *