KOKSNES LOMA MŪSU IKDIENAS GAITĀS

Jebkuram latviešu cilvēkam ar koksni ir īpašas attiecības. Cilvēka mijiedarbība ar dabu ir nenoliedzama un būtu muļķīgi to pilnībā neizmantot. Pagales silda pavardu un koka nami atgādina par nemaz ne tik seniem laikiem. Ir daudz un dažādu veidu kā kokmateriālus ieviest mūsu ikdienā – kvalitatīvas dārza mēbeles, lapenes, funkcionālas vasarnīcas un dārza mājiņas. Pie lieliskiem meistariem var iegādāties ne tikai šīs minētās pozīcijas, bet arī vienoties par individuāliem pasūtījumiem. Nevajag ierobežot savu domu lidojumu, jo, iespējams, ka ar meistaru esat uz viena viļņa!

VAI VAR PASŪTĪT DĀRZA MĀJIŅAS?

Sava dārza izdaiļošanai un funkcionalitātes celšanai te var izvēlēties dažādas pieejas. Šķūnis, lapenīte, garāža vai nojume – iespējas ir daudz un dažādas, atliek vien izvēlēties piemērotākās. Bet ko sakāt par domu savā dārzā uzstādīt pirti? Katram no mums nāktu tikai par labu pirtī uzmest garu un relaksēties jaukā kompānijā vai romantiskā divvientulībā. Un kā ar garāžu savam auto vai šķūni un nojumi? Koka palīgēkas un koka mēbeles, uzstādītas un izvietotas pagalmā, rada īpašu atmosfēru. Ja dzīvojat dzīvoklī, bet jums pieder mazdārziņš, tad dārza mājiņas vai vasarnīcas uzstādīšana būs īsts piedzīvojums un iespēja patverties no pilsētas kņadas. Arī mazdārziņus var papildināt ar dabīgām koka dārza mēbelēm patīkamākai atmosfērai.

KĀDAS UN DAŽĀDAS PRECES VAR IEGĀDĀTIES?

Visas preces, kas pieejams klientiem, ir augstākās kvalitātes un augstāk minētie piemēri bija tikai daži no visa plašā piedāvājuma. Iespējams iegādāties arī bērnu mājas, šūpoles un smilšu kastes, ērtus kioskus kurā realizēt savu sapni par tirdzniecību, kā arī āra tualetes, kas tautā sauktas par sirsniņmājām un inovatīvās Separett tualetes, kas būs lielisks risinājums vasarnīcām. Preču pasūtīšana ir ļoti detalizēta, jo ietver dažādas pozīcijas – nepieciešamos materiālus, montāžas un uzstādīšanas procesu un, protams, budžetu, kādā būtu vēlams iekļauties. Katrs pasūtījums ir pieejams piegādei visā Latvijas teritorijā, un cena atkarīga no pasūtījuma apjoma. Visas koka konstrukcijas ir iespējams samontēt pašu spēkiem, taču, ja vēlaties palīdzību šajā jomā, tad montāžas tāme tiek izstrādā atsevišķi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *