SVAIGAS BULCIŅAS. KŪCIŅAS, PĪRĀGI UN CITI GARDUMI

Iedomāsimies agru rīta stundu, kad dodoties uz darbu, jūs pavada tikko ceptu maizīšu un pīrāgu aromāts. Bulciņas, kūciņas, kūkas, tortes un dažādi citi saldi gardumi allaž ir bijuši klientu pieprasīti jebkurā diennakts laikā. Dažāda veida smalkmaizītes, kūkas, tortes, tartes un bulciņas ir standarta piedāvājums daudzām konditorejām Rīgā, taču, ne visas piedāvā arī ēdienu piegādi un banketu apkalpošanu. Ja aktuāls kļūst jautājums par to, kur pasūtīt kliņģeri, tad arī šajā gadījumā konditoreja noteikti palīdzēs. Cenas atkarīgas no pasūtījuma veida un apmēra, bet vidēji kūkas, tortes un kliņģeri maksā sākot no 15 eiro kilogramā.

CIK DIENAS IEPRIEKŠ JĀPASŪTA TORTE?

Viena no lielākajām aktualitātēm svētku laikā ir tas, kas tiks likts galdā. Nenoliedzami viena no galvenajām lietām ir torte, kūka vai kliņģeris. Mūsdienās iespējas kūku pasūtīšanai ir nebeidzamas- gan lauku torte klasikas cienītājiem, gan Ņujorkas siera kūka un citi mūsdienīgi kārumi. Visa veida konditorejas izstrādājumi jāpasūta vismaz 2 dienas iepriekš, lai pasūtījums tiktu laicīgi izpildīts. Ja kūka nepieciešama bērnu svētkiem, tad ir iespēja to pasūtīt ar iecienītākajiem multeņu tēliem un figūriņām, gaviļnieka vārdu un citiem interesantiem elementiem(ieskaties vairāk te – uzkodas). Iespējams pasūtīt arī iespaidīgi lielas kūkas, līdz pat sešiem kūku statīva stāviem. Lieli banketi, kāzas un jubilejas ir labākie pasākumi, kuriem piestāv šādi konditorejas meistardarbi.

DIVDESMIT GADU ILGA PIEREDZE BANKETU RĪKOŠANĀ

Turpinot tēmu par svētkiem, kāzām un jubilejām, šādās reizēs vienmēr aktualizējas jautājums par galda klāšanas iespējām. Neviena, pat čaklākā saimniece lielos svētkos labprāt atpūtīsies, nevis klās galdu, piemēram, 50 cilvēkiem. Tas nozīmē ka noderēs galda klāšanas pakalpojums. Galda klāšana ir pieejama svētkiem un banketiem līdz pat 500 cilvēkiem. 20 gadu ilgā pieredze šajā sfērā ir ļāvusi attīstīt prasmes lielu banketu un pasākumu apkalpošanai. Izbraukuma banketu gadījumos klients tiek nodrošināts ar visu vajadzīgo – ne tikai ēdienu, bet arī traukiem un citiem galda piederumiem. Banketu apkalpošana, neatkarīgi no plānoto cilvēku skaita un pasākuma veidu, ir jāpiesaka vismaz 10 dienas ātrāk. Cenas galda klāšanas pakalpojumam nosaka, balstoties uz dažādiem faktoriem, ieskaitot viesu skaitu, atrašanās vietu un daudz ko citu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *