Teorētiskas un praktiskas automašīnas vadīšanas zināšanas Rīgā

Lai varētu iegūt noteiktas tiesības vadīt jebkura veida izvēlēto transportlīdzekli, Jums būs steidzami vajadzīga arī autoskola. Patiesībā auto skola noteikti jebkuram spēs palīdzēt apgūt to, kā rīkoties uz jebkura ceļa un kā kontrolēt auto pat spēcīgā lietū. Autoskolas būtiskākais devums ir zinošu un prasmīgu braukšanas instruktoru un pasniedzēju piesaistīšana, lai katrs dalībnieks varētu iegūt pēc iespējas vairāk vērtīgu zināšanu. Lai vienkārši tiktu apkopotas un pienācīgi pārbaudītas Jūsu prasmes, ir vajadzīgs attiecīgais autoskolas eksāmens. Lai veiksmīgi tiktu izturēts arī CSDD eksāmens, jābūt gatavam braukt brīvi, tas ir, bez attiecīgā instruktora dotajām norādēm. Noteiktā autoskola atrodas Rīgā, līdz ar to brīvi pieejama dažādiem klientiem, turklāt tā paralēli darbojas arī kā motoskola. Paturiet prātā, ka attiecīgo vadītāja apliecību motocikla vadīšanai var saņemt tikai pēc B kategorijas autovadītāja tiesību iegūšanas.

Sajūtiet prieku, vadot motociklu

Nozīmīgais CSN tests tiek speciāli sagatavots katrai no kategorijām, lai ietvertu specifiskākos jautājumus. Vienmēr paši būtiskākie jautājumi cieši saistīti ar pirmo palīdzību, manevru veikšanas secību un citām būtiskām situācijām uz ceļa. Ja Jums ir vēlēšanās pašam vadīt motociklu, tad Jums jau ir pavisam skaidrs, ka A kategorija sevī ietver apmācību tieši šādas apliecības iegūšanai. Apmācības sākums ir atļauts no 22 gadiem, bet par spīti tam pašu apliecību var saņemt, kad cilvēks sasniedzis 24 gadu vecumu. Būtiskākā iezīme braukšanas eksāmenā ir motocikla vadīšana pavisam nelielā ātruma, lai izbrauktu figūru laukumu utt. Visiem ir iespēja iegūt A1 kategorijas vadītāja apliecību, kas atļauj vadīt ne tik jaudīgus motociklus, bez tam to iespējams darīt no 16 gadiem.

Autovadītāja apliecība automašīnai

Dažās situācijās noteiktā vadītāja apliecība nepieciešama, lai varētu pielāgot savam darbam. C kategorija piemērota interesentiem no 21 gada, kuri vēlas vadīt auto, kuru pilna masa būtiski pārsniedz 3,5t. Visiem cilvēkiem labāk zināma ir B kategorija, jo to noteikti iegūst jebkurš, kurš vēlas vadīt dažāda veida vieglos auto. Savukārt B1 kategorija liksies īpaša tiem, kas ir gatavi vadīt kvadraciklu. No 18 gadu vecuma var nokārtot arī C1 kategoriju, kurā maksimālais iespējamais transportlīdzekļa pilnas masas rādītājs ir 7,5t.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *