Kāpēc iegādāties jaunas riepas?

Automašīnas riepas vienmēr jāpielāgo noteiktai sezonai, ļoti liela nozīme ir to kvalitātei pēc ilgstošas lietošanas. Tieši jaunas riepas spēj sniegt vairākas privilēģijas, kā viena no tām ir mazāki tēriņi par degvielu.

Lai tiktu ņemtas vērā visu klientu vajadzības, riepu serviss atsevišķi piedāvā dažāda veida mazlietotas riepas. Arī lietotas riepas nesagādās raizes, jo to kvalitāte un svarīgākie parametri tiek rūpīgi izpētīti vairākos testos. Kopumā riepu garāža izveidojusi plašu sortimentu, kurā iespējams atrast lētas riepas no populārākajiem ražotājiem. Vairāk lasi te!

Kā atrast riepas ziemai?

Jebkuras lietotas ziemas riepas var iegādāties ar pietiekamu protektora dziļumu, tāpēc Tu varēsi saņemt komplektu pat vairāk kā vienai sezonai. Ziemas riepas veidotas ar ļoti sīkiem iegriezumiem protektorā, jo tie palīdz saglabāt saķeri pat uz apsnigušiem ceļiem, riepu noliktava šādus noderīgus komplektus piedāvā arī kravas automašīnām. Ziemas apstākļiem auto riepas vajadzētu izvēlēties pēc vairākiem kritērijiem, viens no svarīgākajiem ir tas, pa kāda veida ceļiem Tev ikdienā nākas braukt. Gadījumā, ja nespēj uzreiz ieraudzīt vajadzīgo riepu diametru, par to noteikti nav jāuztraucas, jo riepas Dreiliņi piedāvā pasūtīt arī nestandarta izmēros. Klāstā ir arī daudzi interesanti lietie diski, kas īpaši izturīgi pret rūsēšanu un garantē vieglāku bremzēšanu. Taču lietoti diski būs daudz ekonomiskāki un tikpat labi palīdzēs uzlabot auto tēlu, tāpēc iespējams panākt vēlamo rezultātu neko daudz neiztērējot.

Izvēlies lētas vasaras riepas

Lietotas vasaras riepas noliktavā nokļūst no Vācijas, pietam to atlikušais protektors ir 6-9 mm. Riepas Rīgā var lietot uz dažādiem ceļiem, tāpēc atradīsi to, kas piemērots Taviem braukšanas paradumiem. Savas riepas Ulbrokā iespējams atstāt arī uzglabāšanai līdz nākamai sezonai, izmaksas visām riepām ir identiskas. Lai varētu izbaudīt drošu un komfortablu braukšanu katru reizi, riepu montāža tiek veikta ar inovatīvām un novērtētām iekārtām. Ja tiek ievēroti dažādi ventiļu bojājumi un citas būtiskas problēmas, darbinieki par to nekavējoties informē klientu un uzreiz sniedz savu profesionālo palīdzību. Principā riepu maiņa un balansēšana ir divas nešķiramas lietas, jo svarīgi pašam pārliecināties, ka auto būs tiešām stabils un braucot nebūs jūtams diskomforts.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *