Riepu garāža piedāvā labāko

Lietojot tās pašas vairākus gadus, to protektora nodilums būs labi pamanāms, tāpēc laikus jāveic to maiņa. Savukārt jaunas riepas labāk spēs pildīt savas funkcijas un braukšana nebūs tik riskanta, lai kādi konkrētajā mirklī būtu laikapstākļi. Visiem klientiem, kas nevēlas maksāt pārāk daudz, riepu serviss izveidojis atsevišķu klāstu, kurā ietilpst labāko ražotāju mazlietotas riepas. Lietotas riepas tiek pārbaudītas tikpat rūpīgi kā visas pārējās, tāpēc Tu varēsi droši tās izmantot, ne mirkli nebaidoties par kvalitāti. Lai kāda veida lētas auto riepas Tev būtu vajadzīgas, tieši riepu garāža ir īstā vieta, kur tās meklēt, jo speciālisti piedāvā pat nestandarta izmērus.

Izvēlies riepas ziemai jau laikus

Plānojot iegādāties lietotas ziemas riepas savam auto, vienmēr jāatceras, ka tās lielākoties būs derīgas 1-2 sezonām, tomēr reizēm tas ir izdevīgākais variants. Lai Tev nebūtu jāuztraucas par neprognozējamiem laikapstākļiem, konkrētās ziemas riepas jāsāk izmantot savlaicīgi, tad vienmēr zināsi, ka saķere būs daudz labāka pat uz ceļa, kas klāts ar sniegu. Riepu noliktava palīdz izvēlēties auto riepas gan dažādiem bezceļu auto, gan vieglajām automašīnām, tādēļ vienmēr atradīsi vajadzīgo. Riepas Dreiliņi garantē nebeidzamas izvēles iespējas, jo iespējams iegūt pat īpaši liela izmēra riepas. Vieglie lietie diski nodrošina mazāku automašīnas inerces momentu, tieši tāpēc varēsi ātrāk nobremzēt. Lielisks izvēles variants ir lietoti auto diski, jo tie maksās salīdzinoši mazāk, tomēr auto izskats būtiski uzlabosies.

Atbilstošas riepas vasarai

Tāpat arī lietotas vasaras riepas ir viena no piedāvātajām opcijām, lai samazinātu izdevumus, turklāt šādas riepas Rīgā tiek tirgotas ar vismaz 6 mm protektora atlikumu. Vasaras riepas garantē daudz stabilāku un pat klusāku braukšanu. Šādas riepas Ulbrokā varēsi izmantot vairākas sezonas, tomēr jāievēro uzglabāšanas kritēriji. Servisā iespējama arī visu riepu montāža, taču vispirms tās apstrādā ar speciālu hermētiķi, lai varētu garantēt spiediena saglabāšanos visās riepās arī mainīgos laikapstākļos. Drošības labad servisā aplūko arī disku stāvokli, kā arī ventiļus utt., jo reizēm klients nespēj piefiksēt pat minimālus bojājumus. Ja tiek veikta riepu maiņa, vajadzīga arī riepu balansēšana, taču šī vērtīgā procedūra ieteicama arī tad, ja braucot jūtamas vibrācijas, pašu auto ir sarežģīti vadīt utt.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *