Iebūvētās virtuves un skapji – praktisks risinājums telpām

Arvien biežāk mēbeļu ražotāji patērētajiem piedāvā patiesi “gudras” mēbeles, kuru maldinošais un vienkāršais dizains patiesībā sevī ietver smalki pārdomātus mehānismus.

Šādas mēbeles ir pieejamas ne tikai standarta izmēros un krāsās mēbeļu veikalā, tās ir iespējams pilnībā pielāgot katra klienta vēlmēm, izgatavojot mēbeles pēc pasūtījuma. Šādas mēbeles būs unikālas un neatkārtojamas, tātad arī maksimāli piemērotas tieši jūsu telpas vajadzībām. Arī finansiāli šis risinājums ir viens no labākajiem. Tā vietā, lai iegādātos vairākus standarta interjera priekšmetus, varam specializēti izgatavot tieši savas telpas izmēriem nepieciešamu mēbeli. Būtiski, lai gultai ir arī pielāgoti ērti matrači!

Tipiska virtuve sevī ietver virkni mēbeļu – galds, skapītis, plauktiņi, virsma. Ja vēlaties, lai visas jūsu virtuves mēbeles savstarpēji radītu harmonisku vidi un patīkamu interjeru, ir ieteicams izvērtēt iespēju izgatavot virtuves iekārtas pēc pasūtījuma. Gluži kā cilvēki paši, arī mājokļa interjers un iekārtojums ir neatkārtojams un unikāls. Mūsu virtuves ir viena no svarīgākajām telpām mājoklī, tās ir pelnījušas īpašu uzmanību. Virtuves iekārtu izgatavošanu ieteicams uzticēt profesionāļiem, bet iekārtu dizaina veidošanā gan var iesaistīties visa ģimene. Mēbeļu ražotāji ļauj pasūtīt, piemēram,iebūvējamās virtuves, pēc pilnīgi individuālām vēlmēm.

Gluži kā teicienā par cinīti, kurš gāž lielu vezumu, arī vannas istaba ir tā telpa mājoklī, kura izmēros ir neliela, bet apvieno sevī lielu funkciju kopumu. Vannas istabā mēs sakopjam sevi, mazgājam veļu, mazgājamies dušā un sildamies vannā. Jo mazāka vannas istabai atvēlētā platība, jo nozīmāga ir īsto mēbeļu piemeklēšana telpai. Te lieti noderēs interjera eksperta padoms, lai pieņemtu pareizos lēmumus. Kur mēs redzam nepraktisku stūri, interjera eksperts redz iespēju izgatavot personalizētu plauktiņu zobu birstēm un ziepēm. Ieguldot savas vannas istabas telpas iekārtošanā, mēs faktiski ieguldam arī savā komfortā.

Laika gaitā priekšnams ir kļuvis par mājokļa neoficiālo noliktavu, kurā atrodas plaša spektra priekšmeti – apavi aukstajai un siltajai sezonai, mājas čības, mēteļi, vējjakas, pirkstaiņi un dūraiņi, dažāda lieluma lietussargi un lietusmēteļi, kā arī suņu pavadas un apavu smēre.Ņemot vērā, ka koridori parasti ir nelielas telpas, ir grūti iedomāties, kā to visu satilpināt tā, lai nerastos haoss. Izvēloties mēbeles pēc pasūtījuma, speciālisti var pielāgot un izgatavot koridora mēbeles tieši konkrētajai telpai.

Viesistaba ir tā telpa, kurā mājokļa saimnieki vislabāk var izpausties ar savas gaumes vizualizāciju. Šī telpa viegli padodas interjera spēlēm, saskaņotiem dizaina akcentiem un līdzsvaru starp funkcionālo un estētisko. Viesistabas iekārtojumā var saspēlēties ar lielo mēbeļu toņu gammām. Telpā ļoti labi sadzīvo gan mīksti dīvāni un pufi, gan robusti plaukti un iebūvētie skapji. Viesistabas fokālais punkts var būt kā grezns paklājs, tā retro kamīns, kā arī pianīns vai telpaugu stūrītis. Šajā telpā novietota eleganta TV iekārta vai skandināvu stila atvērtā plauktu sistēma piešķirs istabai tās tipisko noskaņu. Arvien biežāk mājoklī tiek ierīkotas arī bīdāmās durvis gan telpās, gan izejās uz balkoniem. Patērētājiem ir lieliska iespēja izmantot arī ražotāju piedāvāto iespēju mēbeles izgatavot pēc individuāla pasūtījuma. Šādi iekārtotas telpas kļūs par katra saimnieka lepnumu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *