PAREIZU LOGU IZVĒLES LOMA MĀJOKLĪ

Mājas celtniecības procesā agri vai vēlu kļūs aktuāls jautājums par logu montāžu. PVC logi ir redzami 99% ēku fasāžu. PVC logi ir populārākā izvēle, taču iespējams montēt arī citus – koka un alumīnija logus. PVC logi ir populārs risinājums arī gadījumos, kad nepieciešama jumta logu izbūve. Jau 20 gadus plastmasas logu konstrukcijas ir populārākās Latvijā. Labi logi un labas ārdurvis nodrošina pareizi mikroklimatu dzīvojamās telpās, teicamu ventilāciju un mazina siltuma zudumus.

Metāla durvis būs labs risinājums tiem, kuri nevēlas uzstādīt koka ārdurvis. Metāla durvju priekšrocība ir skaņas un siltuma izolācija, kā arī, noteikti tas, ka šīs durvis ir izturīgas.

KLIENTU TOP IZVĒLE LOGU MONTĀŽĀ

PVC logi nav vienīgie risinājumi, ko montāžas uzņēmumi spēj piedāvāt saviem klientiem. Pastāv iespēja iebūvēt arī koka vai alumīnija logus. Ja vēlaties ugunsdrošus logus, tad alumīnija konstrukcijas būs labākais risinājums. Tas ir lielisks risinājums arī industriālajiem un komercprojektiem. Tā pat kā plastmasa logi, arī alumīnija logu rāmji ir pieejami dažādās krāsās un tos ir viegli pielāgot fasādes toņiem. Arī koka logi ir populāra klientu izvēle. Mūsdienās koka logi ne ar ko daudz neatšķiras no PVC logiem, kas ir joprojām ir populārākā klientu izvēle. Funkcionāls koka rāmis sevī ietver tādu pašu advancētu stikla pakešu konstrukciju, kā plastmasas logi.

APDARES DARBI PĒC LOGU IELIKŠANAS

Kad logi ir iebūvēti, laiks montēt palodzes. To, vai būs nepieciešami apdares darbi, klients izvēlas pasūtījuma veikšanas brīdī, lai varētu optimālāk veikt aprēķinu un sastādīt tāmi. Lai nebūtu jāmeklē citi apdares darbu veicēji, klientiem ir iespēja palodžu montāžu uzticēt tam pašam uzņēmumam, kas montē logus. Montētās palodzes ir piemērotas uzstādītajiem logiem un to platums var variēt pēc klienta vēlmēm.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *