Nāk tuvāk Jaunais gads, kādi pantiņi tagad ir vispieprasītākie?

Ziemassvētku vakars vairs nav aiz kalniem un drīz vien būs jāskatās ne tas vien, kam ir vārda dienas novembrī, taču kurš tad svin svētkus janvārī vai decembrī. Jaungads un Ziemassvētki ir, bez šaubām, šogad tādi svētki, ko visvairāk gaida. Protams, jo gads bija smags, pandēmija novēlējumu izmaiņas cilvēku ikdienā. Tādēļ jebkuram no mums pašiem jācenšas uzburt svētku sajūtu sevī. Kādā veidā to izdarīt? Īpaši Jaungada vēlējumi vai no sirds nākuši Ziemassvētku dzejoļi nesīs svētku sajūtu Jūsu mājās. Arī tad, ja Jūs nevarat redzēties ar sev tuviem cilvēkiem, šodien var arī sūtīt sveicienus tik daudziem veidiem. Ļaujiet, lai Ziemassvētku vakars ir ikvienam skaists un silts, atrodiet tos īstos vārdus tādos portālos, kuros pastāv novēlējumi, dzejoļi un pantiņi.

Uzzināt vairāk par Jauno gadu – https://labadavana.lv/apsveikumi/svetki/jaunais-gads/

Jaunais gads kā arī Ziemas svētki, kā atlasīt tos īstos labā vēlējuma vārdus?

Mēģināt atrast, kam tad vārda diena šodien un kādus tieši skaistus vārdus šim cilvēkam par godu? Šajā gadījumā Jums jāieskatās tādās vietnēs, kurās pilnīgi viss tad ir parocīgi izvietots, kā arī ir saprotams lasītajam. Visbiežāk, šeit ir meklētājs, kur varētu atlasīt, piem., vārda dienas novembrī vai uzzināt, kas tieši ir Vecais Jaunais gads. Bez šaubām, ir ērti, ja nav jāmeklē neskaitāmi resursi, no kuriem var būt sameklēti jebkāda veida Ziemassvētku dzejoļi, bet vēl no citiem svētku kalendāru. Tāpēc, kad ir atrasts portāls, kurā pieejams ērts filtrs, kas palīdz atrast vārda dienas un, kur atrodami skaisti Jaungada vēlējumi, tas viennozīmīgi ir sev jāatzīmē. Tādā veidā Jums ir iespēja nezaudēt laiku, taču vienmēr varēsiet atrast visu vienuviet.

Cik tad būtiski ir uzzināt, kas tad svin vārda dienas janvārī? Tas tiešām ir svarīgi! Sevišķi mums – latviešiem. Mēs tradicionāli atzīmējam vārda dienas atšķirīgi no citiem, šinī dienā jebkurš drīkst nākt neaicināts, lai sveiktu gaviļnieku. Un ir tik skaisti, gadījumā ja cilvēkam vārda diena ir pašos Ziemassvētkus vai Jaunajā gadā, taču Jūs atceraties arī par šī cilvēka vārda dienu. Šis apstāklis ļauj saprast, ka šis cilvēks Jums ir patiesi svarīgs. Tādēļ izceļam priekš sevis vārda dienu kalendāru, kā arī atlasam labākos pantiņus, un tad ejam pārvērst kādam šo dienu par svētkiem!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *